پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت

تعداد صفحات: 94 فرمت فایل: word کد فایل: 2273
سال: 1390 مقطع: مشخص نشده دسته بندی: حسابداری
قیمت قدیم:۲۸,۸۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت

    پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

     گرایش: حسابداری

    چکیده:

    بررسی تاثیر ثبات سهامداران و مالکان شرکت به عنوان یکی از مباحث حاکمیت شرکتی  بر روی عملکرد مدیریت شرکت و نهایتا تاثیر ان بر روی عملکرد مالی شرکت موضوع تحقیقات اخیر گشته است و یافته های محققان بر وجود تاثیر مثبت  بر روی کنترل عملکرد مدیریت  بصورت کارا و مفید و نهایتا افزایش عملکرد مالی شرکتها دلالت دارد لذا در تحقیق حاضر سعی بر ان شد که به بررسی تاثیر این ویژگی سهامداران بر روی عملکرد مالی شرکت ها در شرکتهای پدیرفته شده در بورس اوراق بهدار تهران  در بازه زمانی هشت ساله از سال 80 تا 88 پرداختیم و داده توسط نرم افزار های اکسل و SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت نتایج حاصل از تحقیق وجود رابطه معنادار مثبتی را تایید نمی کند.

    مقدمه:

    از زمان ارائه مباحث مربوط به حاکمیت شرکتی وساختار مالکیت وتاثیرآن برروی عملکرد شرکتها، بررسی تاثیر تغییرات آنها و رسیدن به یک معیار معقول و مناسب درجهت افزایش بازده عملیاتی ومالی، موضوع بسیاری ازتحقیقات گشته است. وجود هزینه های گزاف برای کنترل تصمیمات و فعالیتهای مدیریت به دلیل وجود تضاد منافع بین مدیریت ومالکان شرکت، ساختار مالکیت و سیستم حاکمیت شرکتی را به عنوان یک راه حل مناسب درجهت کاهش هزینه های فوق موضوع توجه محققان قرار داده است .

    ازآنجایی که افزایش طول مدت حضور سهامداران به عنوان مالک و سهامدار شرکت، باعث افزایش حس مسئولیت پذیری مالک(سهامدار) نسبت به کنترل و نظارت بر تصمیمات اتخاذ شده از سوی مدیریت و نحوه اجرای برنامه های  مدیریت می شود وآشنایی بیشترآنها با ویژگی های شرکت و شناخت بیشتر فرصتها و تهدیدهای پیش روی شرکت نسبت به سایر سهامداران با عمر مالکیت کم و موقت و اهمیت افزایش ارزش سهام در بلند مدت، باعث خواهد شد که نسبت به تصمیمات مدیریت و کنترل بر نامه های آن حساسیت بیشتری را از خود نشان دهند. از سوی دیگر سهامداران موقتی وجود دارند که به دلیل تغییرات کوتاه مدت قیمت سهام اقدام به خرید و فروش آنها میکنند و در جهت تکمیل سبد سهامشان و کنترل ریسک ، مالک شرکتها می شوند ، به نظر می رسد چنین سهامدارانی نسبت به تصمیمات اتخاذ شده و رویه های موجود در شرکت علاقه ی زیادی نشان نمی دهند چرا که کنترل و نظارت بر فعالیت های شرکت و تصمیمات و برنامه های مدیریت نیازمند صرف زمان، هزینه ، نفوذ ، حضور مستمر و نهایتاً شناخت از شرکت می باشد که به لحاظ کوتاه مدت بودن طول عمرمالکیت چنین سهامدارانی انجام چنین اقداماتی با صرفه نیست. مسئله از زمانی اهمیت پیدا می کند که در عصر حاضر یکی از اهداف مدیریت و سازمانها و حتی دولتها تسهیل سازی خرید و فروش سهام شرکت ها می باشد.(یکی از نمونه های بارز این تسهیل سازی بکارگیری اینترنت و خرید و فروش اینترنتی می باشد)  به دلیل اینکه اولاً این امر باعث افزایش بیشتر و راحتتر جذب سرمایه برای شرکت ها می شود و از سوی دیگر افزایش قیمت سهام شرکت را منجر می شود و نهایتا به عنوان یک عامل در جهت افزایش بازده مالی شرکت ها می باشد، لذا این امر افزایش سهامداران و مالکان با ثبات کمتر و عمر مالکیت کم را افزایش می دهد و مالکان با ثبات کمتر می شوند. حال مساله این است که ثبات و افزایش طول عمر مالکیت سهامداران چه تاثیری می تواند روی عملکرد مالی شرکت  داشته باشد یعنی آیا تفاوت ثبات سهامداران بر روی عملکرد مالی شرکت تاثیر دارد. لذا سعی بر این است که با دستیابی به نتیجه این تحقیق گامی موثر درجهت بهبود عملکرد مالی شرکت برداشته شود. به طور خلاصه می توان گفت منظور اصلی تحقیق بررسی تاثیر میزان ثبات سهامداران (مالکان) شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران برعملکرد آنها می باشد. که سوال اصلی تحقیق این است که  آیا بین ثبات و افزایش طول عمر مالکیت سهامداران و عملکرد مالی شرکت می تواند رابطه ی معنا داری وجود داشته باشد.

    فصل اول

    کلیات تحقیق

     

    1-1 مقدمه

    در این تحقیق ما به بررسی ارتباط بین ثبات سهامداران و عملکرد مالی شرکت می پردازیم . از  آنجایی که ترکیب سهامداران به عنوان بخشی از مبحث حاکمیت شرکتی برای کنترل عملیات شرکت و عملکرد مدیریت مورد استفاده قرار می گیرد ، امروزه نیز ثبات سهامداران به عنوان بخشی از مبحث فوق مورد توجه است و بررسی تاثیر آن بر روی عملکرد شرکت موضوع تحقیقات اخیر گشته است لذا فصل حاضر با ارائه کلیات موضوع تحقیق ، و مساله تحقیق آغاز می شود و سوالات اصلی مرتبط با مساله عنوان می شود و ضرورت تحقیق ، اهداف مربوط به آن و فرضیه های تحقیق که شامل سه فرضیه اصلی و نه فرضیه فرعی است عنوان می شود. در ادامه جهت بررسی های بهتر و اجتناب از دوباره کاری در طول تحقیق و استفاده از یافته های قبلی محققان، پیشینه مرتبط با تحقیق در داخل و خارج از ایران ارائه گردیده است .

     

    2-1 تاریخچه مطالعاتی تحقیق

    مطالعات انجام شده بیشتر در مورد گروه خاصی از سهامداران  انجام شده که در زیر به قسمتی از آنها می پردازیم:

    مک کونل  و سرواس[1](1990) یک رابطه مثبت بین درصد مالکان  حقوقی  و کیوی توبین  شرکت پیدا کرده اند . از طرفی مشابهاً بوجراج و سنگوپتا [2]  (2003)  نشان می دهند که شرکت های با درصد بیشتر سهام در دست مالکان اصلی هزینه به بازدهی کمتر و نرخ انتشار اوراق بیشتر منجر می شود.

    مطالعات الیاس الیاسیانی [3]  و جینگی جیا [4]  به وجود رابطه ای بین ثبات مالکان اصلی و عملکرد مالی شرکت پی بردند که هر چه ثبات در بین این گروه از مالکان بیشتر باشد باعث افزایش عملکرد مالی می شود.

     از طرفی این گروه به همراه کونیه ایکس و ماو[5] به وجود رابطه ای مثبت بین ثبات مالکیت سهامداران  حقوقی(شرکتی) و هزینه بدهی پی برده اند . مطالعات انجام شده علاقمند به یافتن ارتباط بین ثبات سهامداران حقوقی (شرکتی) و سایر متغیرهای مربوط بوده است . در این تحقیق سعی بر آن بوده که ارتباط بین این ویژگی سهامداران را در سطح وسیعی ای از انواع سهامداران با عملکرد مالی شرکت مورد بررسی قرار گیرد تا به نتایج مفید تر و دقیق تری دست یابیم.

     

    3-1 بیان مساله و بیان اصلی سوالهای تحقیق

    از زمان ارائه مباحث مربوط به حاکمیت شرکتی وساختارمالکیت وتاثیرآن برروی عملکرد شرکتها ، بررسی تاثیر تغییرات آنها و رسیدن به یک معیار معقول و مناسب درجهت افزایش بازده عملیاتی ومالی، موضوع بسیاری ازتحقیقات گشته است. وجود هزینه های گزاف برای کنترل تصمیمات و فعالیتهای مدیریت به دلیل وجود تضاد منافع بین مدیریت ومالکان شرکت، ساختار مالکیت و سیستم حاکمیت شرکتی را به عنوان یک راه حل مناسب درجهت کاهش هزینه های فوق موضوع توجه محققان قرار داده است .

    ازآنجایی که افزایش طول مدت حضور سهامداران به عنوان مالک و سهامدار شرکت، باعث افزایش حس مسئولیت پذیری مالک(سهامدار) نسبت به کنترل و نظارت بر تصمیمات اتخاذ شده از سوی مدیریت و نحوه اجرای برنامه های  مدیریت می شود وآشنایی بیشترآنها با ویژگی های شرکت و شناخت بیشتر فرصتها و تهدیدهای پیش روی شرکت نسبت به سایر سهامداران با عمر مالکیت کم و موقت و اهمیت افزایش ارزش سهام در بلند مدت، باعث خواهد شد که نسبت به تصمیمات مدیریت و کنترل بر نامه های آن حساسیت بیشتری را از خود نشان دهند. از سوی دیگر سهامداران موقتی وجود دارند که به دلیل تغییرات کوتاه مدت قیمت سهام اقدام به خرید و فروش آنها میکنند و در جهت تکمیل سبد سهامشان و کنترل ریسک ، مالک شرکتها می شوند ، به نظر می رسد چنین سهامدارانی نسبت به تصمیمات اتخاذ شده و رویه های موجود در شرکت علاقه ی زیادی نشان نمی دهند چرا که کنترل و نظارت بر فعالیت های شرکت و تصمیمات و برنامه های مدیریت نیازمند صرف زمان، هزینه ، نفوذ ، حضور مستمر و نهایتاً شناخت از شرکت می باشد که به لحاظ کوتاه مدت بودن طول عمرمالکیت چنین سهامدارانی انجام چنین اقداماتی با صرفه نیست. مسئله از زمانی اهمیت پیدا می کند که در عصر حاضر یکی از اهداف مدیریت و سازمانها و حتی دولتها تسهیل سازی خرید و فروش سهام شرکت ها می باشد.(یکی از نمونه های بارز این تسهیل سازی بکارگیری اینترنت و خرید و فروش اینترنتی می باشد)  به دلیل اینکه اولاً این امر باعث افزایش بیشتر و راحتتر جذب سرمایه برای شرکت ها می شود و از سوی دیگر افزایش قیمت سهام شرکت را منجر می شود و نهایتا به عنوان یک عامل در جهت افزایش بازده مالی شرکت ها می باشد، لذا این امر افزایش سهامداران و مالکان با ثبات کمتر و عمر مالکیت کم را افزایش می دهد و مالکان با ثبات کمتر می شوند. حال مساله این است که ثبات و افزایش طول عمر مالکیت سهامداران چه تاثیری می تواند روی عملکرد مالی شرکت  داشته باشد یعنی آیا تفاوت ثبات سهامداران بر روی عملکرد مالی شرکت تاثیر دارد. لذا سعی بر این است که با دستیابی به نتیجه این تحقیق گامی موثر درجهت بهبود عملکرد مالی شرکت برداشته شود. به طور خلاصه می توان گفت منظور اصلی تحقیق بررسی تاثیر میزان ثبات سهامداران (مالکان) شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران برعملکرد آنها می باشد. که سوال اصلی تحقیق این است که  آیا بین ثبات و افزایش طول عمر مالکیت سهامداران و عملکرد مالی شرکت می تواند رابطه ی معنا داری وجود داشته باشد  یعنی آیا تفاوت ثبات سهامداران بر روی عملکرد مالی شرکت تاثیر دارد؟

     

    4-1 چارچوب نظری تحقیق

    چارچوب نظری الگویی است که محقق بر اساس آن درباره روابط بین عواملی که در ایجاد مسئله، مهم تشخیص داده شده اند، نظریه پردازی می کند. این نظریه می تواند ضرورتاً سخن پژوهشگر نباشد و بطور منطقی از نتایج قبلی پیرامون مسئله نشأت گیرد. به طور خلاصه چارچوب نظری به رابطه بین متغیرهایی مانند متغیرهای مستقل، وابسته، مداخله گر و تعدیل گر که تصور می شود در دگرگونی شرایط مورد بررسی نقش دارند، می پردازد. ایجاد چنین چارچوب نظری در برقراری و ساخت فرضیه ها، آزمون ها و همچنین تکمیل درک پژوهشگر کمک می کند (خاکی، 1382،30)1.

     

     

    کاربردهای تحقیق

    بدیهی است که به دنبال انجام هر تحقیقی تلاش بر این است نتایج بدست آمده مورد استفاده علاقمندان قرار بگیرد تا در اتخاذ تصمیمات موثر کارا و موثر باشد .لذا این تحقیق نیز مستثنی از این امر نخواهد بود.

     از طرف دیگر نتایج تحقیقات برای خود مدیران شرکتها نیز قابل توجه خواهد بود تا نتایج مثبت بیشتری را رقم بزنند؛ لذا نتایج تحقیقات حاضر می تواند برای گروههای زیر قابل استفاده باشد :

    سرمایه گذاران بخش خصوصی ، مردم و دولت

    سهامداران شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران

    مدیران شرکتها

    موسسالت مالی و اعتبارای و سرمایه گذاری

    متخصصین و تحلیلگران مالی

    محققان و دانشجویان

    1 فرضیه های تحقیق

    فرض اصلی اول :

    بین ثبات سهامداران شرکت و بازده داراییها در بازار سرمایه ایران ارتباط وجود دارد .

    فرضیات فرعی:

    الف)بین پافشاری(پایداری) سهامداران و بازده دارایی ها ارتباط وجود دارد.

     ب ) بین تعداد دوره های مالکیت سهامداران وبازده دارایی ها ارتباط وجود دارد .

     ج ) بین تعداد دوره های حفظ درصد مالکیت سهامداران (یا افزایش آن) و بازده دارایی ها  ارتباط وجود دارد .

    فرضیه اصلی دوم :

     بین ثبات سهامداران شرکت ومعیار کیوی توبین [6]  در بازار سرمایه ایران ارتباط وجود دارد .

    فرضیات فرعی

     ح ) بین پافشاری(پایداری) سهامداران و معیار کیوی توبین ارتباط وجود دارد .

     خ ) بین تعداد دوره های مالکیت سهامداران و معیار کیوی توبین ارتباط وجود دارد .

     د ) بین تعداد دوره های حفظ درصد مالکیت سهامداران(یا افزایش آن) سهامداران و معیار کیوی توبین آن ارتباط وجود دارد .

    فرضیه اصلی سوم :

    بین ثبات سهامداران شرکت و بازده حقوق صاحبان سهام در بازار سرمایه  ایران ارتباط وجود دارد .

    فرضیات فرعی

    ذ  ) بین پافشاری(پایداری) سهامداران و بازده حقوق صاحبان سهام ارتباط وجود دارد .

     ک ) بین تعداد دوره های مالکیت سهامداران و بازده حقوق صاحبان سهام ارتباط وجود دارد.

     گ ) بین تعداد دوره های حفظ درصد مالکیت سهامداران و بازده حقوق صاحبان سهام ارتباط وجود دارد .

    Abstract:

    The benefit contrast between stockholders and management is one of the arguments that has attracted the attention of researchers in recent decades. Based on the review of the related literature on Corporate Governance stability of ownership can be posed as an approach to solving this problem. So this study investigates the effects stability ownership on operating performance of the listed companies in the Tehran Stock Exchange. The statistical sample of the research includes 50 companies over a period of five years (1380-13888). The statistical approach of the study is a pearson correlation and regression .

    The findings show that the stability of ownership has not  a important effect on the criteria of financial performance of the companies from the statistical points of view

  • فهرست و منابع پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت

    فهرست:

    چکیده: 1

    مقدمه: 2

    فصل اول: کلیات تحقیق

    1-1 مقدمه 5

    2-1 تاریخچه مطالعاتی تحقیق. 5

    3-1 بیان مساله و بیان اصلی سوالهای تحقیق. 6

    4-1 چارچوب نظری تحقیق. 7

    5-1 فرضیه های تحقیق. 9

    6-1 اهداف تحقیق. 10

    7-1 حدود مطالعاتی. 10

    8-1 تعریف واژه ها و اصطلاحات.. 11

    فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق

    1-2 مقدمه 15

    2-2 بورس اوراق بهادار. 15

    3-2 سابقه بازار سرمایه در ایران. 16

    4-2 تاریخچه ایجاد بورس اوراق بهادار تهران. 17

    5-2 اهمیت حاکمیت شرکتی. 17

    6-2 گونه شناسی علمی حاکمیت شرکتی. 19

    7-2 سرمایه گذاران نهادی (حقوقی) 19

    10-2 پیشینه تحقیق. 22

    1-10-2 تحقیقات انجام شده در سایر کشورها 22

    فصل سوم: روش‌ اجرای تحقیق

    1-3 مقدمه 29

    2-3 روش تحقیق. 29

    3-3 جامعه مطالعاتی تحقیق. 29

    4-3 دوره های مالی مورد آزمون. 30

    5-3 تبیین مدل تحقیق و شیوه اندازه گیری متغیر ها 31

    6-3 متغیر های وابسته 32

    7-3 متغیرهای مستقل. 32

    8-3 متغیرهای کنترلی. 33

    9-3  روشهای جمع آوری و منابع داده های تحقیق. 33

    10-3  روش تجزیه وتحلیل داده ها 34

    1-10-3  تحلیل همبستگی. 34

    1-1-10-3  ضریب همبستگی. 35

    فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده‌ها

    1-4 مقدمه‏ 38

    2-4  شاخص های توصیفی متغیرها 38

    3-4 تجزیه و تحلیل فرضیه های تحقیق. 40

    4-4 بررسی فرض نرمال بودن متغیرها 40

    5-4 خلاصه تجزیه وتحلیل ها به تفکیک هرفرضیه به شرح ذیل بیان می شود 41

    1-5-4 تجزیه و تحلیل و آزمون فرضیات فرعی فرضیه اصلی اول: 41

    1- 1-5-4 فرضیه فرعی اول: 41

    2-1-5-4 آزمون فرضیه فرعی دوم 43

    3-1-5-4 آزمون فرضیه فرعی سوم 46

    4-1-5-4 آزمون فرضیه اصلی اول. 48

    2-5-4 آزمون فرضیات فرعی فرضیه اصلی دوم 49

    1-2-5-4 آزمون فرضیه فرعی اول از فرضیه اصلی دوم 49

    2-2-5-4 آزمون فرضیه فرعی پنجم 51

    3-2-5-4 آزمون فرضیه فرعی ششم 53

    4-2-5-4 آزمون فرضیه اصلی دوم 55

    3-5-4 آزمون فرضیات فرعی فرضیه اصلی سوم 56

    1-3-5-4 آزمون فرضیه فرعی اول. 56

    2-3-5-4 آزمون فرضیه فرعی هشتم 58

    3-3-5-4 آزمون فرضیه فرعی نهم 60

    4-3-5-4 آزمون فرضیه اصلی سوم 62

    فصل پنجم: نتیجه‌گیری و پیشنهادات

    1-5 مقدمه 66

    2-5  ارزیابی و تشریح نتایج آزمون فرضیه ها 66

    1-2-5  نتایج فرضیه اصلی اول. 66

    2-2-5 نتایج فرضیه اصلی دوم 69

    3-2-5  نتایج فرضیه اصلی سوم 72

    3-5 نتیجه گیری کلی تحقیق. 75

    4-5 پیشنهادهایی مبتنی بر یافته های تحقیق. 75

    7-5 پیشنهادهایی برای تحقیقات اتی. 76

    8-5 محدودیت های تحقیق. 76

    پیوست ها

    جدول مربوط به نام شرکت های نمونه آماری. 78

    منابع و ماخذ

    منابع فارسی: 81

    منابع لاتین: 82

    چکیده انگلیسی: 84

     

     

    منبع:

    منابع فارسی:

     

    احمدوند،ژ .، 1385، " بررسی تاثیر ساختار مالکیت بر عملکرد شرکت های پدیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران"، پایان نامه کارشناسی ارشد، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ، صفحه ، 34 ،28 ،24،11

    زنجیردار ،م. و مجید زمانی،1389،"بررسی رابطه بین سازو کارهای راهبری شرکت و مدیریت سود در بازار سرمایه ایران"، نشریه مهندسی مالی ، شماره سوم ،ص 16-1 .

    فروغی ،د، و همکاران ،1388 ،"تاثیر سهامداران نهادی بر سیاست تقسیم سود در شرکتهای پدیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران " . فصانامه علمی تحقیقات حسابداری ،شماره دوم  ، ص 15-1

    فروغی ،د، و همکاران ،1388،"بررسی رابطه بین ترکیب سهامداران و کیفیت اقلام تعهدی در شرمت های پدیرفته شده در بازار بورس اوراق بهادار تهران " فصلنامه علمی تحقیقات حسابداری ،شماره پنجم،ص 12- 1

    ماه آور پور،ر.،1386،"بررسی اثرات تمرکز مالکیت بر عملکرد شرکته های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران"، پایان نامه کارشناسی ارشد ،دانشگاه الزهرا تهران، صفحه،90،63،1 .

    مظلومی ،ن.،1382،"رابطه عملکرد مدیریتی سرمایه گذاران با سهم مالکیت این نهادها در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران " ، پایان نامه دکترا،دانشکده حسابداری و مدیریت دانشگاه علامه طبا طبای تهران ،صفحه 43،40،39،32،27،23،22،16.

    نمازی،م .وامیر کرمانی،1387 ،"تاثیر ساختار مالکیت بر عملکردهای شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران "،مجله بررسی های حسابداری و حسابرسی،شماره 53، صفحه 86

    نوروش،ا. و قاسم ابراهیمی کردلر.،1384 ،"بررسی و تبیین رابطه ترکیب سهامداران با تقارن اطلاعات و سودمندی معیارهای حسابداری عملکرد" بررسی های حسابداری و حسابرسی، شماره 42، صفحه 124 ، 97 .

     

     

     

     

    منابع لاتین:

     

    Bhojraj,S.,Sengupta, P. ,(2003),” Effect of corporate governance on bond rating and yields: The role of institutional investors and outside directors”. Journal of business 76,455-475

    Bushee, B,(1998),” The influence of institutional investors on myopic R&D investment behavior”. Accounting Review 73, 305-333

    Bushee, B.,Noe, C,(2000),”Corporate disclosure practices, institutional investors, and stock return volatility”. Journal of Accounting Research 38,171-202.

    Cornett, M.M, Marcus, A.J.,saunders,A., Tehranian, H,(2007),”The impact of institutional ownership on corporate operating performance”. Journal of banking and Finance 31, 1771-1794.

    Elyas Elyasiani and Jingi jia, ,(2010),”Distribution of institutional ownership and corporate firm performance.” Journal of Banking & finance 34,PP,606-620.

    Elyasiani, E., Jia, J., (2008),” Institutional ownership stability and BHC performance”. Journal of banking and Finance 32, 1767-1781.

    Elyasiani, E., jia, J., Mao,C.X., ,(2003),” forthcoming. Institutional ownership stability and the cost of debt”. Journal of Financial Marlets.

    McConnell, J., Muscarella, C ,(1985),” Corporate Capital expenditure decisions and the market value of the firm”. Journal of Financial Economics 14, 399-422.

    McConnell, J.J., Servaes, H., ,(1990),” Additional evidence on equity ownership and corporate value” Journal of Financial Economics 27,595-612.

    Shleifer,  A., Vishney, R.W,(1986),”Large shareholders and corporate control”. Journal of political Economy 94,461-488.

    Wahal, S., McConnell, J.J., ,(2000),” Do institutional investors exacerbate managerial myopia?”,  Journal of Corporate Finance 6, 307-329.

    Woidtke, T,(2002),” Agents watching agents? Evidence from pension fund ownership and firm value.” Journal of Financial Economics 63,99-131

پروپوزال در مورد پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت, گزارش سمینار در مورد پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت, تز دکترا در مورد پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت, رساله در مورد پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت, پایان نامه در مورد پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت, تحقیق در مورد پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت, مقاله در مورد پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت, تحقیق دانشجویی در مورد پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت, مقاله دانشجویی در مورد پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت, پروژه دانشجویی درباره پایان نامه بررسی ارتباط بین ثبات و پایداری مالکان شرکت و عملکرد مالی شرکت
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت