فهرست و منابع پایان نامه مصرف سرانه شیر سه استان مازندران ، سمنان و گلستان
فهرست:
چکیده ........................................................................................................................................................10
مقدمه...........................................................................................................................................................13
1.کلیات.......................................................................................................................................................16
1-1چرخه شیر دهی...................................................................................................................................18
2-1شیر دوشی............................................................................................................................................18
3-1ترکیبات عمده شیر گونه های اصلی تولید کننده شیر جهت مصرف انسان..........................................19
4-1.بی ثباتی ترکیبات شیر..........................................................................................................................19
1-4-1.وراثت..............................................................................................................................................20
2-4-1.مرحله شیر دهی...............................................................................................................................20
3-4-1.سن..................................................................................................................................................21
4-4-1.عفونت غدد پستان...........................................................................................................................21
5-4-1.تغذیه...............................................................................................................................................21
6-4-1.محیط...............................................................................................................................................22
7-4-1.روند شیر دوشی..............................................................................................................................22
5-1.ساختار اجزای اصلی شیر.....................................................................................................................23
1-5-1.لیپید ها............................................................................................................................................23
2-5-1.پروتئین ها.......................................................................................................................................23
1-2-5-1کازئین ها.......................................................................................................................................24
2-2-5-1آنزیم ها..........................................................................................................................................24
3-5-1-.کربوهیدرات ها...............................................................................................................................24
4-5-1.ازت غیر پروتئینی..............................................................................................................................25
5-5-1.املاح.................................................................................................................................................25
6-5-1.عناصر نادر........................................................................................................................................25
6-1.خواص فیزیکی شیر..............................................................................................................................26
1-6-1.رنگ.................................................................................................................................................26
2-6-1.PHوخواص بافری شیر...................................................................................................................26
3-6-1.پتانسیل اکسیداسیون-احیای شیر......................................................................................................27
4-6-1.ثقل ویژه...........................................................................................................................................27
5-6-1.ویسکوزیته.......................................................................................................................................27
6-6-1.نقطه انجماد......................................................................................................................................27
7-1.شیمی شیر.............................................................................................................................................28
8-1.خصوصیت های فیزیک و شیمیایی شیر...............................................................................................28
9-1.تغییرات شیر و اجزای آن.....................................................................................................................28
10-1.خاصیت های فیزیکی شیر.................................................................................................................29
11-1.جمع آوری و در یافت شیر...............................................................................................................29
1-11-1.امتحان پاکیزگی............................................................................................................................30
2-11-1.آزمایش رسوبی...........................................................................................................................30
3-11-1.آزمایش رزازرین.........................................................................................................................30
12-1.چرا شیر را پاستوریزه می کنند........................................................................................................31
13-1.شیر استریلیزه..................................................................................................................................32
14-1.توزیع شیر.......................................................................................................................................33
15-1.انواع شیر.........................................................................................................................................33
16-1.تولید شیر در ایران..........................................................................................................................34
17-1.نقش شیر در تغذیه انسان...............................................................................................................35
1-17-1.خواص تغذیه ای شیر................................................................................................................35
1-1-17-1.چربی شیر.............................................................................................................................35
2-1-17-1.کلسترول شیر........................................................................................................................37
3-1-17-1.پروتئین شیر..........................................................................................................................37
1-3-1-17-1.تامین پروتئین...................................................................................................................37
2-3-1-17-1.ارزش غذایی پروتئین شیر...............................................................................................38
4-1-17-1.تامین اسید های آمینه ضروری ............................................................................................38
1-4-1-17-1.افزایش ارزش غذایی رژیم ها.........................................................................................38
5-1-17-1.ارزش رژیمی پروتئین شیر..................................................................................................39
6-1-17-1پروتئین شیر در تغذیه سالمندان......................................................................................40
18-1لاکتوز................................................................................................................................................40
1-18-1منابع لاکتوز...................................................................................................................................41
2-18-1.ساختار لاکتوز..............................................................................................................................41
3-18-1حلالیت لاکتوز.............................................................................................................................42
4-18-1.ظرفیت شیرین کنندگی لاکتوز....................................................................................................42
5-18-1.کریسالیزاسیون لاکتوز.................................................................................................................42
6-18-1.هیدرولیز لاکتوز..........................................................................................................................44
7-18-1.اثر بر جذب کلسیم.....................................................................................................................44
8-18-1.اثر بر فلور روده ای ...................................................................................................................44
9-18-1.ارزش رژیمی لاکتوز...................................................................................................................44
19-1.مواد معدنی و عناصر نادر ..............................................................................................................45
1-19-1.سهم در نیازهای رژیمی.............................................................................................................45
2-19-1.مواد معدنی و عناصر نادر در رژیم خرد سالان..........................................................................45
20-1ویتامین های شیر..............................................................................................................................46
1-20-1احتیاجات رژیمی........................................................................................................................46
2-20-1ویتامین ها در تغذیه کودکان........................................................................................................46
21-1 آنزیم های شیر...............................................................................................................................47
22-1هورمون های شیر............................................................................................................................47
23-1.اسید های آلی شیر..........................................................................................................................48
24-1.اثرات فرایند....................................................................................................................................48
1-24-1.اثر حرارت بر چربی شیر..............................................................................................................48
2-24-1.تغییرات حرارتی پروتئین های شیر...............................................................................................49
3-24-1.تاثیر حرارت بر ویتامین های شیر.................................................................................................49
4-24-1.هموژنیزاسیون شیر........................................................................................................................49
25-1.فراورده های کشت داده شده شیر......................................................................................................50
1-25-1.نقش فراورده های کشت داده شده شیر در متابولیسم...................................................................50
26-1.نوشیدن شیر خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد..........................................................................51
27-1.مصرف روزانه شیر قلب را سالم نگه می دارد...................................................................................52
2.اهداف وفرضیه ها....................................................................................................................................54
3.نتایج............................................................................................................................................ 56
4.بحث و پیشنهادات.......................................................................................................................73
5.منابع............................................................................................................................................
منبع:
تاریخ تمدن ویل دورانت
کتاب شیر و فراورده های لبنی (ن:جمعی از اساتید دانشگاه فردوسی مشهد)
کاتالگ نگاهی گذرا به صنعت شیر ایران
گزارشات هیئت اعزامی فرانسه برای نشریات IDF
و نیز آمار و اطلاعات دقیقی که کارکنان شرکت فراورده های لبنی کاله ارائه دادند.
www.isna.ir
www.irna.ir