فهرست و منابع پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی
فهرست:
مقدمه و تارتخچه .................................................................................................. 1
فصل اول
1-1- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی ............................................... 4
2-1- بخش دوم : انواع ماکارونی ....................................................................... 10
3-1- بخش سوم: ارزش غذایی فرآوردههای ماکارونی..................................... 18
4-1- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانه بازدید شده .................................. 20
فصل دوم
2-1- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده ......................................................... 24
فصل سوم
1-3- بخش اول : ساخت ماکارونی...................................................................... 37
1-1-3- روشهای ساخت انواع ماکارونی .......................................................... 38
الف: روش غیر پیوسته ............................................................................... 40
ب: روش پیوسته ........................................................................................ 41
2-3- بخش دوم: انتقال دهنده ............................................................................ 42
الف: انتقال دهندههای افقی ................................................................................... 43
ب: انتقال دهندههای عمودی ................................................................................ 43
عنوان صفحه
ج: انتقال دهندههای بادی ..................................................................................... 43
فصل چهارم :
1-4- بخش اول : خشک کردن ........................................................................... 46
الف) خشک کردن اولیه ........................................................................................ 48
ب) خشک کردن میانی .......................................................................................... 49
ج) خشک کردن نهایی ........................................................................................... 49
2-4- بخش دوم : یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز .................................. 53
3-4- بخش سوم : منحنی خشک کردن و نمودار آن ......................................... 55
فصل پنجم
1-5- گرمخانههای ماکارونی .............................................................................. 59
فصل ششم:
بخش اول : بستهبندی توسط کارگر و بستهبندی اتوماتیک ................................. 63
بخش دوم : ویژگیهای بستهبندی مطابق استاندارد ............................................ 64
فصل هفتم
1-7- بخش اول : نگهداری و انبار کردن محصول ............................................ 67
فصل هشتم
1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه .................................................................... 70
عنوان صفحه
الف) رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید ................................................... 70
ب) رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار .............................. 71
ج) نظافت قسمتهای مختلف انبار .......................................................................... 71
فصل نهم :
1-9: بخش اول آزمایش شیمی ........................................................................... 75
الف) تعیین pH ماکارونی .................................................................................... 75
ب) آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب ........................ 75
ج) آزمایش رطوبت ............................................................................................... 76
2-9- بخش دوم : طرز تهیه محیطهای کشت ..................................................... 77
الف) طریقه کشت پلیت کنت آگار ......................................................................... 77
ب) دستور تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ ................................................... 78
پ) تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار ......................................................... 79
ت) طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی .................................................. 81
ث) تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس .............................................................. 82
ج) طریق کشت کپک............................................................................................... 83
3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کیفی مواد اولیه .............................................. 83
4-9- بخش چهارم: کنترل کیفیت فرآوردههای نهایی ......................................... 88
عنوان صفحه
فصل دهم:
1-10- بخش اول : استاندارد ویژگیهای ماکارونی ........................................... 97
فصل یازدهم:
بخش اول : بحث و نتیجهگیری .......................................................................... 112
بخش دوم: پیشنهادات ....................................................................................... 113
بخش سوم: مقاله
بخش چهارم: منابع ............................................................................................ 117
.
منبع:
احمدی، منصور: جزوه درس تکنولوژی غلات و فرآوردها، دانشکده علوم و تغذیه و صنایع غذایی ایران.
مهندس پایان – رسول ، 1380 – مقدمهای بر تکنولوژی فرآوردههای غلات، نوپردازان، تهران .
پایان – رسول ، 1376 ، مبانی کنترل کیفیت درصنایع غذایی .
مهندسی توکلی – خشک کن ها در تکنولوژی ماکارانی .
مهندس جعفری، محمد مهدی ، 1382، تولید ماکارانی و فرآوردههای آن، نشر علوم کشاورزی ایران.
رجب زاده، ناصر ، 1375، تکنولوژی آماده سازی و نگهداری، دانشگاه امام رضا(ع) ، مشهد .
فرهنودی، فرهاد، 1375، تولیدماکارانی، شرکت تعاونی صنعت ماکارونی ایرانی.
میر نظامی، سید حسین، 1374، اصول بسته بندی مواد غذایی، نشر مشهد.
جزوه موجود در مؤسسه استاندارد و تحقیقات
www.cl.cam.uk/Research/SRG/netos/papers/2002-pasta.pdf-66k.
www.census.gov/prod/ec97/97m3118f.pdf.
.