پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی

تعداد صفحات: 95 فرمت فایل: word کد فایل: 2271
سال: 1389 مقطع: مشخص نشده دسته بندی: حسابداری
قیمت قدیم:۲۸,۸۰۰ تومان
قیمت: ۲۴,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی

    پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی ارشد

     گرایش: حسابداری

    چکیده:

    سود گزارش شده از جمله اطلاعات مالی مهمی است که در هنگام تصمیم گیری توسط افراد در نظر گرفته می شود،همچنین اقلام تعهدی آسانتر از جریانات نقدی دستخوش تغییر و دستکاری می شوند، از این رو مدیریت می تواند منجر به افزایش زمینه اشتباهات در اقلام تعهدی گردد. حاکمیت شرکتی با مکانیزم های برون سازمانی ومکانیزم های درون سازمانی می تواند منجر به افزایش قابلیت اتکاﺀ اطلاعات، ازجمله کیفیت سود و در نتیجه افزایش اعتماد سرمایه گذاران گردد. چارچوب های نظری مطرح شده درباره مکانیزم های درون و برون سازمانی، مالکیت مدیریت(مالکیت سهام مدیریت) را به عنوان یکی از مولفه های نظارتی درون سازمان معرفی می کند. یکی از راه حل هایی که از طریق آن، حاکمیت شرکتی می تواند اثر با اهمیتی به ثبات سود و کیفیت اقلام تعهدی حسابداری داشته باشد، آن است که مکانیزم های قوی حاکمیت شرکتی باید انگیزه ها یا فرصت های مربوط به مدیریت سود راکاهش دهد و در نتیجه به کاهش سطح اشتباهات در اقلام تعهدی و افزایش ثبات سود گردد.

    بنابر این هدف این تحقیق ارزیابی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی میباشد.

    باتوجه به فرضیه های مطرح شده در این تحقیق،مشخص گردید که اقلام تعهدی در مقایسه بااقلام نقدی از ثبات کمتری برخوردار می باشند و اقلام تعهدی با قابلیت اتکای کمتر درمقایسه با اقلام تعهدی با قابلیت اتکای بیشتر ازثبات کمتری برخوردارندهمچنین ارتباط بین مالکیت سهام مدیریت و ثبات سود غیر خطی(غیرمستقیم) می باشد.

    مقدمه:

    تداوم انقلاب صنعتی در قرن نوزدهم، ایجاد کارخانه های بزرگ و اجرای طرحهای عظیم صنعتی نیازمند سرمایه های کلان بود. تأمین چنین سرمایه هایی از امکانات مالی یک یا چند سرمایه گذار فراتر بود و از سوئی، یک یا چند سرمایه دار نیز آمادگی پذیرفتن خطر تجاری چنین فعالیتهای بزرگی را نداشتند. از این رو، شرکتهایی شکل گرفت که مسئولیت صاحبان سرمایه آنها محدود به مبلغ سرمایه گذاریشان بود و در قالب چنین مشارکتهایی، سرمایه های کوچک تجهیز و راه حل مناسبی برای تأمین سرمایه های کلان و توزیع مخاطرات تجاری فراهم آمد. سرمایه های چنین شرکتهایی به سهام تقسیم و سهام آنها قابل نقل و انتقال بود. رواج معاملات سهام باعث رونق بازار سرمایه و مشارکت صاحبان سرمایه های کوچک در این بازار شد. تنظیم نحوه اداره شرکتهای سهامی وروابط بین صاحبان سهام از طریق وضع قوانین و مقررات توسط دولتها، نظم یافتن بخشی ازمعاملات اوراق بهاداربا ایجاد بورسهای اوراق بهادار از جمله عوامل دیگری بودند که به تشکیل شرکتهای سهامی وفزونی سرمایه گذارانی انجامید که نه مستقیماً در اداره شرکتها مشارکت داشتند و نه دارای چنین تمایلی بودند. شرکتهای سهامی توسط هیئت مدیره ای اداره می شود که معمولاً از سهامداران بزرگ تشکیل شده و منتخب آنان هستند. ادامه فرآیند تحول در مناسبات مالکیت و اداره سرمایه در کشورهای توسعه یافته صنعتی به پیدایش گروه تازه ای از مدیران کار آزموده و حرفه ای انجامید که در عین اقتدار کامل در اداره واحدهای اقتصادی، گاه در سرمایه آنها سهمی داشتند.

    فصل اول

    کلیات تحقیق

     

    1-1 مقدمه

    در این فصل، به ارائه بیان مسئله، ضرورت تحقیق، اهداف تحقیق، فرضیه های تحقیق، روش تحقیق،  جامعه ونمونه آماری تحقیق، ابزارگردآوری داده ها، ابزار تجزیه و تحلیل داده ها، قلمروتحقیق و تعاریف واژه ها و اصطلاحات پرداخته می شود.

     

    2-1 تاریخچه مطالعاتی

    1- جنسن (1986) در تحقیق خود تحت عنوان "هزینه­های نمایندگی جریان وجوه نقد آزاد، تأمین مالی شرکت و قبضه مالکیت" پیش­بینی نمود که وقتی مدیران جریان­ها نقدی آزاد بیشتری در دسترس داشته باشند، رفتارهای فرصت­طلبانه­ای از جمله سرمایه­گذاری در پروژه­ها با خالص جریان­ها نقدی کمتر، تلاش برای ایجاد درآمد، انجام هزینه­های اضافی، تلف کردن عایدی­ها و مواردی از این قبیل را انجام می­دهند. به عنوان مثال، خرید دارایی­هایی که درآمد تولید نمی­کنند، ایجاد فرصت­های شغلی افراطی و استفادۀ مفرط از دارائی­ها موجب تلف کردن عایدی­های شرکت می­شود. وی پیش­بینی نمود که افزایش اهرم، مدیران را منضبط کرده و رفتارهای فرصت­طلبانه آنها را کمتر می­کند، به این دلیل که بازپرداخت بدهی، وجه نقد اضافی کمتری را برای مدیران باقی می­گذارد.

    2- کلاگ و کلاگ (1991): در تحقیق خود تحت عنوان "تقلب، حساب آرایی، قصور در صورت­های مالی" انگیزه اصلی مدیریت را در دستکاری سود، تشویق سرمایه­گذاران برای خرید سهام شرکت و به تبع آن افزایش ارزش بازار آن بیان کرده­اند.

    3- سوینی (1994): سوینی در تحقیق خود تحت عنوان "تخلف از قرارداد بدهی و پاسخ­گویی حسابداری مدیران" به این نتیجه رسید که افزایش اهرم یا بدهی­ها توان شرکت­ها را برای مدیریت سود افزایش می­دهد، زیرا مدیران شرکت انگیزه بیشتری دارند تا از طریق مدیریت سود، اعتبار دهندگان را راضی نگهدارند.

    4- فادنبرگ و تیرول (1995): فادنبرگ و تیرول در تحقیق خود درباره "تئوری هموارسازی سود و سهام بر مبنای اجاره­ها" ذکر کرده­اند که هموار سازی سود موجب می­شود، سرمایه­گذاران احتمال ورشکستگی را کمتر از واقع ارزیابی کنند.

    5- کاسانن، کینونن و نیسکانن (1996): کاسانن و همکاران در تحقیق خود دربارۀ "سود سهام مبتنی بر مدیریت سود" به این نتیجه رسیده­اند که یکی از دلایل مدیریت سود، فرار مالیاتی است.

    6- داروغ، پورجلالی، و سوداگران (1988): داروغ و همکاران در تحقیق خود تحت عنوان "مدیریت سود در شرکت­های ژاپنی" به این نتیجه رسیده­اند که انگیزه اصلی مدیریت سود، کاهش هزینه­های قراردادهای بدهی و کاهش هزینه­های سیاسی همچنین افزایش پاداش مدیران می­باشد.

    7- گیدری و همکاران (1999):گیدری و همکاران در تحقیق خود درباره "طرح­های پاداش بر مبنای سود و مدیریت سود به وسیلۀ مدیران واحدهای تجاری" به این نتیجه رسیدند که مدیران واحدهای تجاری برای حداکثر کردن پاداش­های کوتاه­مدت خود سود شرکت­ را مخدوش می­سازند و به این منظور از اقلام تعهدی اختیاری استفاده می­کنند.

    8- یون و میلر (2001): یون و میلر در تحقیق خود تحت عنوان "جریان وجود نقدی حاصل از فعالیت­های عملیاتی و مدیریت سود" نیز به این نتیجه رسیدند که انگیزه­ اصلی مدیریت سود کاهش هزینه­های قراردادهای بدهی و افرایش پاداش مدیران می­باشند.

    9- بارتون وسیمکو (2002): بارتون در تحقیق خود به بررسی موضوع "ترازنامه به عنوان محدودیت مدیریت سود" نشان داده­اند که مدیریت سود در دوره­های بعدی به نوع و مقدار اقلام تعهدی که دردوره­های قبل مورد استفاده قرار گرفته است، وابسته می­باشد، زیرا اثر اقلام تعهدی به گذشته برمی­گردد.

    10- مارکات و ویدمن (2004):مارکات و ویدمن در تحقیق خود دربارۀ "اثر مدیریت سود بر ارتباط ارزشی اطلاعات حسابداری" دریافتند که شرکت­ها جهت کنترل سودشان از اقلام تعهدی مختلفی با اهداف گوناگون استفاده می­کنند.

    11- فیشر و استوکنت (2004): تحقیق فیشر و استوکنت تحت عنوان " افر سفته­بازی سرمایه­گذار بر مدیریت سود" مبین این است که مدیران می­توانند سود گزارش شده را به وسیلۀ بعضی هزینه­ها مخدوش سازند.

    12- آجینکا، بوجراج و سنگوپتا (2005): آجینکا و همکاران در تحقیق خود درباره "ارتباط مدیران برون سازمانی، سرمایه­گذاران نهادی، خواص پیش­بینی­های مدیریت سود" به این نتیجه رسیدند که شرکت­ها برای اجتناب از گزارش سود هر سهم کمتر از سودهای پیش­بینی شده، اقدام به مدیریت سود می­­کنند.

    13- آدابشن (2005): آدابشن تحقیقی در زمینه تأثیر افزایش عمده اهرم مالی، بر هموار سازی سود در شرکت­های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار نیویورک انجام داد. نتایج حاصل از تحقیق نشان می­دهد که افزایش عمده بدهی­ها (اهرم) باعث کاهش رفتارهای فرصت­طلبانه و همچنین موجب کاهش مدیریت سود در شرکت­­ها با جریانات نقدی آزاد بالا می­شوند. طبق نتایج این تحقیق، وجود بدهی باعث می­شود که مدیران جهت پرداخت اصل و بهره­ بدهی­های جریان­های نقدی آزادی کمتری در دست داشته باشند. لذا نتوانند سرمایه­گذارای­های غیربهینه انجام دهند.

    14- مشایخی و همکاران (1385): مشایخی و همکاران در تحقیق خود، نقش اقلام تعهدی را در مدیریت سود بررسی نموده­اند. نتایج این تحقیق حاکی از آن است که در شرکت­های مورد مطالعه مدیریت سود اعمال شده است. در واقع مدیریت این شرکت­ها به هنگام کاهش وجه نقد حاصل عملیات اقدام به افزایش سود از طریق افزایش اقلام تعهدی اختیار کرده­اند.

    نوروش، سپاسی و نیکبخت (1384): نوروش و دیگران به بررسی مدیریت سود در شرکت­های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران پرداختند. نتایج بیانگر این مطلب است که شرکت­های بزرگ اقدام به مدیریت سودنموده­اندوانگیزه مدیریت سود با افزایش بدهی بیشتر میشود.

     

    3-1. بیان مسئله

    بورس اوراق بهادار تهران، مکانی برای تجهیز پس اندازها و هدایت آن به سمت سرمایه گذاری مولد و مفید محسوب می شود. بنابراین این، مطالعه پیرامون موضوع های مرتبط با این سازمان از اهمیت ویژه ای برخوردار است(خدابنده ودستگیر، 1381،10). سود به عنوان یکی از مهمترین اقلام تأثیر گذار در تصمیم گیری استفاده کنندگان از صورتهای مالی است. این قلم از صورتهای مالی (سود) را می توان از جنبه های مختلفی از جمله طبقه بندی های متفاوت در صورت سود و زیان از نظر عملیاتی و غیر عملیاتی بودن، مستمروغیر مستمر بودن و یا بررسی میزان نقدی و تعهدی بودن سود مورد بررسی قرار داد. زیرا امکان تکرار پذیری سود دیدگاه سرمایه گذاران را نسبت به خرید یا فروش اوراق بهادار و یا نگهداری آن تحت تأثیر قرار می دهد. یکی از عواملی که قابلیت استمرار سود به آن بستگی دارد میزان نقدی و تعهدی بودن سود می باشد.         

    سود گزارش شده از جمله اطلاعات مالی مهمی است که در هنگام تصمیم گیری توسط افراد در نظر گرفته می شود. تحلیلگران مالی عموماً سود گزارش شده را به عنوان یک عامل برجسته در بررسی ها و قضاوتهای خود مد نظر قرار می دهند. سرمایه گذاران معتقدند که سود ثابت در مقایسه با سود دارای نوسان، پرداخت سود تقسیمی بالاتری را تضمین می کند. همچنین سود به عنوان یک معیار مهم از ریسک کلی شرکت قلمداد می شودو شرکتهای دارای سود هموارتر(هموارسازی سود)[1] دارای ریسک کمتری می باشند. بنابراین شرکتهایی که از سود ثابتی برخوردارند بیشتر مورد علاقه سرمایه گذاران بوده و از نظر آنها محل مناسبتری برای سرمایه گذاری محسوب می شوند.

    در زمینه اجزاء نقدی و تعهدی سود تحقیقات وسیعی در داخل و خارج کشور شده است. اسلوان (2004)  بیان می کند: اقلامی از تعهدات که دارای قابلیت اتکاء[2] کمی هستند منجر به استمرار کمتر سود می شوند و درحالیکه بطور کلی سرمایه گذاران انتظار استمرار کمتر سود را ندارند.

    مدیریت در انتخاب بین روشهای مختلف به حساب بردن وقایع مالی در چارچوب اصول پذیرفته شده حسابداری اختیارات قابل ملاحظه ای دارد. مثلاً در مورد  استهلاک، روش های مختلف پذیرفته شده ای وجود دارد و مدیریت می تواند بین این روشها یکی را انتخاب کند. همچنین مدیریت می تواند فعالیتهای مالی را زمانبندی کند به تأخیر انداختن یک یا چند قلم از فروشها و یا انجام مخارج اختیاری از جمله این اختیارات است به علت این انعطاف پذیری، مدیر می تواند به طور سیستماتیک روی سود گزارش شده از سالی به سالی دیگر تاثیر گذاشته و آن را هموار سازد. هموار سازی سود یک هدف روشن دارد و آن ایجاد جریان رشد ثابت در سود است. وجود این نوع دستکاری نیازمند آن است که شرکت سود زیادی داشته باشد تا بتواند ذخایر لازم را برای منظم کردن جریانها در هنگام نیاز تأمین کند.(فدنبرگ، 1995،54)[3] .

    اقلام تعهدی آسانتر از جریانات نقدی دستخوش تغییر و دستکاری می شوند، از این رو مدیریت می تواند منجر به افزایش زمینه اشتباهات در اقلام تعهدی گردد. با این حال، وجود مدیریت سود به معنای وجود اشتباهات در اقلام تعهدی، و در نتیجه، ثبات کمتر اقلام تعهدی نمی باشند.

    اشتباه در اقلام تعهدی ناشی از دو موضوع می باشد. اول اینکه، برخی از اشتباهات به این دلیل می تواند رخ بدهد که برخی از اقلام تعهدی، تحت نظر برخی از قواعد حسابداری، از قابلیت اتکای بسیار پایینی برخوردارند و دوم اینکه، برخی از اشتباهات به دلیل برآورد از اثرات اقتصادی آتی رویدادهای جاری وگذشته بوجود می آیند. حاکمیت شرکتی[4] با مکانیزم های برون سازمانی (که اکثراً شامل قوانین و مقررات می باشند) ومکانیزم های درون سازمانی می تواند منجر به افزایش قابلیت اتکاﺀ اطلاعات، ازجمله کیفیت سود و در نتیجه افزایش اعتماد سرمایه گذاران گردد. چارچوب های نظری مطرح شده درباره مکانیزم های درون و برون سازمانی، مالکیت مدیریت را به عنوان یکی از مولفه های نظارتی درون سازمان معرفی می کند. این دیدگاه، حاکمیت شرکتی را به عنوان راه حلی برای بهبود مشکلات نمایندگی[5] می داند. از این رو یکی از راه حل هایی که از طریق آن، حاکمیت شرکتی می تواند اثر با اهمیتی به ثبات سود و کیفیت اقلام تعهدی حسابداری داشته باشد، آن است که مکانیزم های قوی حاکمیت شرکتی باید انگیزه ها یا فرصت های مربوط به مدیریت سود را کاهش دهدودرنتیجه به کاهش سطح اشتباهات در اقلام تعهدی و افزایش ثبات سود گردد (گیلن، 2006،84)[6].

    تمامی مطالب یاد شده در بالارا می توان در سوال های اصلی تحقیق به شرح زیرتلخیص کرد:

    1. آیا اقلام تعهدی در مقایسه با اقلام نقدی، ازثبات کمتری برخوردارند؟

    2. آیااقلام تعهدی با قابلیت اتکای کمتر درمقایسه با اقلام تعهدی با قابلیت اتکای بیشتر از ازثبات کمتری برخوردارند؟

    3. آیا ارتباط بین مالکیت سهام مدیریت و ثبات سود غیر خطی می باشد؟

       انجام تحقیق حاضر در بازار سرمایه ایران، دیدگاههای مربوط به اقلام تعهدی حسابداری و ثبات سود را بیان می کند، همچنین احتمالاًبا افزایش سطح مالکیت سهام مدیریت انگیزه مدیریت فرصت طلبانه سود، کاهش می یابد

    Abstract:

    Reported earnings, including the financial information is important when decisions taken by individuals are also easier to accruals of cash flows are subject to change and manipulate, so management can lead to errors in the field increased accruals be. With external corporate governance mechanisms within the organization and mechanism organization can lead to increased reliance on feature information, including earnings quality and thus will increase investor confidence. Theoretical framework discussed about internal and external organizational mechanisms, property management (management stock ownership) as a component of supervision within the organization defines. One of the solutions, through its corporate governance can be important to the stability of earnings and quality of accounting accruals have, is that strong corporate governance mechanisms should be incentives or opportunities to manage earnings and to reduction therefore reduce the level of errors in accruals and earnings stability will increase.
    Therefore this study we evaluated the effect of stock ownership managerial on the relationship between income and accruals is stable.

    According to the hypothesis presented in this study it was shown that accruals compared to cash flow have less stability and reliability with lower accruals compared with more reliability less stability have also relationship between management and stability of stock ownership nonlinear income (indirect) is.

     

  • فهرست و منابع پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی

    فهرست:

    چکیده: 1

    مقدمه: 2

    فصل اول: کلیات تحقیق

    1-1 مقدمه 4

    2-1 تاریخچه مطالعاتی. 4

    3-1. بیان مسئله 6

    4_1.چهارچوب نظری تحقیق : 9

    5-1. فرضیه های تحقیق: 10

    6-1. اهداف تحقیق. 10

    7- 1.  حدود مطالعاتی. 11

    8-1. تعریف واژه ها و اصطلاحات.. 11

    فصل دوم: مروری بر ادبیات تحقیق

    1-2 مقدمه 14

    2-2. مفاهیم و تعاریف حاکمیت شرکتی. 16

    3-2. سیستمهای حاکمیت شرکتی. 18

    4-2. مالکیت سهام مدیریت.. 21

    1-4-2 تعریف مالکیت سهام مدیریت: 21

    2-4-2. مالکیت سهام مدیریت و همسویی منافع: 21

    3-4- 2. مالکیت سهام مدیریت وقرارداد موثر: 22

    5-2 سهامداران عمده 22

    6-2. پایداری سود(ثبات سود) 24

    7-2. هموارسازی سود و کیفیت اقلام تعهدی. 26

    8-2. اقلام تعهدی و شیوه اندازه گیری آن ها 29

    1-8-2. دارایی ها و شیوه ی اندازه گیری آنها 31

    2-8-2. بدهی ها و شیوه اندازه گیری آن ها 35

    9-2 پیشینه تحقیق. 36

    1-9-2 تحقیقات انجام شده در سایر کشورها پیرامون موضوع تحقیق. 36

    2-9-2 تحقیقات انجام شده در ایران پیرامون موضوع تحقیق. 41

    فصل سوم: روش‌ اجرای تحقیق

    1-3 مقدمه 46

    2-3. روش تحقیق. 46

    3-3.  فرضیههای تحقیق. 47

    4-3 مدل تحقیق: 49

    5-3. جامعه و نمونه آماری تحقیق. 49

    6-3 . تعریف عملیاتی متغیرهای تحقیق. 50

    1-6-3. متغیر وابسته : 50

    2-6-3. متغیرهای مستقل: 50

    3-6-3. متغیرهای کنترلی: 52

    7-3. روش و ابزار گردآوری اطلاعات.. 53

    8-3. روش تجزیه و تحلیل اطلاعات و آزمون فرضیه ها 54

    فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده‌ها

    1-4 مقدمه‏ 58

    2-4. آمار توصیفی. 59

    3-4. آزمون نرمال بودن. 61

    4-4. بررسی اعتبار مدل. 62

    5-4. آزمون فرضیه های تحقیق. 62

    فصل پنجم: نتیجه‌گیری و پیشنهادات

    1-5 مقدمه 68

    2-5. خلاصه  تحقیق. 68

    3-5. ارزیابی و تشریح نتایج آزمون فرضیه ها 70

    4-5. پیشنهادات کاربردی. 71

    5-5. پیشنهادات برای تحقیقات آتی. 72

    6-5. محدودیت های تحقیق. 73

    پیوست ها

    منابع و ماخذ

    منابع فارسی: 77

    منابع لاتین: 80

    چکیده انگلیسی: 83

    .

    منبع:

    منابع فارسی:

     

    1-ابراهیمی،م، و  سعید حسنی،1385،"اقلام تعهدی جاری اختیاری"،مجله تحقیقات حسابداری ، شماره 9،صص23-40.

    2- آذر، ع و منصور مؤمنی، 1380، "آمار و کاربرد آن در مدیریت"، انتشارات سمت، جلد دوم.

    3- سازمان بورس اوراق بهادار تهران، 1386،"آئین نامه حاکمیت شرکتی".

    4-اسماعیلی، ش، 1386، "کیفیت سود"، مجله حسابدار، شماره 184.

    5-پورحیدری،م،و علی همتی، 1384 ،"اثر قراردادهای بدهی،هزینه های سیاسی،طرح های پاداش و مالکیت در دستکاری سود توسط سهامداران” ،مجله تحقیقات مالی،شماره 81، صص37-53.

    6- تهرانی، ر، 1385، "تجزیه و تحلیل صورتهای مالی"، چاپ اول، انتشارات نگاه دانش.

    7- ثقفی، ع و غلامرضا کردستانی، 1383، "بررسی وتبیین رابطه بین کیفیت سود وواکنش بازار به تغییرات سود نقدی"، مجله بررسی‏های حسابداری و حسابرسی، شماره 37.

    8-جوادیان، ح.ر.، 1379، "هموارسازی سود"، مجله حسابدار،136.

    جونز، چارلزی،ترجمه رضا تهرانی و عسگر نوربخش،1387،"مدیریت سرمایه گذاری"، چاپ اول انتشارات نگاه دانش.

    حافظ نیا، م. 1382، "مقدمه‌ای بر روش تحقیق در علوم انسانی"، سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت)، چاپ نهم.

    11- حساس یگانه، ی، 1384، "مبانی نظری حاکمیت شرکتی"، ماهنامه حسابدار، شماره 168.

    12-حساس یگانه، ی، 1384، "مفاهیم حاکمیت شرکتی"، ماهنامه حسابدار، شماره 167.

    13-حساس یگانه، ی، 1384، "فلسفه حسابرسی"، چاپ اول، انتشارات علمی و فرهنگی.

    14- حساس یگانه، ی. ورافیک باغومیان، 1385، "نقش هیئت مدیره درحاکمیت شرکتی"، ماهنامه حسابدار، شماره های173و174.

    17-خواجوی،ن. و محمد ناظمی ،1384،"ارتباط بین سود و بازده سهام"،ماهنامه حسابدار، شماره163،صص34-50.

    ، ج، 1385،"قابلیت اتکای اقلام تعهدی با پایداری سودوقیمت سهام درشرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران"، پایانامه کارشناسی ارشد، دانشگاه امام خمینی قزوین.

    ریاحی بلکویی، ا. و علی پارسائیان، 1381، "تئوری های حسابداری"،  چاپ اول، دفتر پژوهش های فرهنگی.

    شباهنگ، ر، 1387، "تئوری حسابداری"، چاپ هفتم، مرکز تحقیقات تخصصی حسابداری و حسابرسی سازمان حسابرسی،  جلد اول و دوم.

    23-ظریف فرد، ا. و امین  ناظمی،1383 ،"بررسی نقش سودحسابداری وجریان های نقدی در سنجش عملکرد" ، بررسی های حسابداری وحسابرسی،136.

    25-قایمی و همکاران،1382،"تاثیر هموارسازی سود بر بازده سهام شرکتهای پذیرفته شدهدر بورس اوراق بهادار تهران"،تحقیقات مالی،شماره86،صص45-69.

    26-قایمی و همکاران،1387،"رابطه بین کیفیت سود از طریق اقلام تعهدی و اجزای تشکیل دهنده آن با بازده عادی و غیر عادی سهام"،مجله تحقیقات حسابداری،شماره 28،صص23-40.

    28-کردستانی،م و رودنشین،ه،1385،"بررسی میزان مربوط بودن اجزای نقدی و تعهدی سود حسابداری به ارزش بازار شرکت"،مجله تحقیقات حسابداری،شماره 17،صص13-29.

    کایلند، وستون،ترجمه رضا تهرانی وعسگر نوربخش، 1387،"مدیریت مالی پیشرفته"، تئوریهای مالی، چاپ اول.. نشر دانش.

    مرادی، م، 1386، "بررسی رابطه بین اهرم مالی و هموار سازی سود در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران". تحقیقات مالی، دوره 9، شماره24.

    نوروش،  ا. و همکاران، 1384،"بررسی مدیریت سود در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران"، علوم اجتماعی و انسانی، دانشگاه شیراز، شماره 435.

    33- مراد زاده، م و حجت اله  فرزانی، 1387، "بررسی رابطه بین مالکیت نهادی سهام و مدیریت سود"، بررسی های حسابداری و حسابرسی، شماره54.

     

     

     

     

     

     

     

    منابع لاتین:

     

    American Accounting Association.(1965),"A statement Of Basic Accounting     Theory".

    Balsta,S and Mika,G,(2007)," Methodology for testing the relationship between ownership structure and discretionary accruals and earnings produced aware ",Accounting Research 52,pg-32-68.

    Becker,C.L.,M.L. DeFond, J.Jiambalvo, and K. R. Subrahmanyam, (1998),”The effect Of Audit Quality on earnings management”, Contemporary      Accounting Research 15, 1-24. 

    Boen,(1987)," Increased information content of accruals and cash", The Accounting Review8,pg-37-49.

    Dechow, P., Sloan, R., Sweeney, A, (1995), "DetectingEarnings Management"  The Accounting Review. Apr. vol2, pg. 193-225. 

    Dechow, P.M. and Dichev, I.D,.(2002), "the Quality of Accruals and Earnings: the Role of Accrual Estimation Errors". Accounting Review,Vol 77, 35-59.

    Dechow, P.M., Richardson, S.A. and Sloan, R.G, (2004), "The Persistence and Pricing of the Cash Component of Earnings" Working Paper, SSRN.

    Dechow, P.M٫ S.P. Kotharri and R .L. Walts, (1998).”The Relation Between Earnings and Cash Flow.” Joarnal Of Accounting and Economics25,133-168

    Defond, M. L., and C. W. park, (1997),”smoothing incme in anticipation of future earnings”, Journal of Accounting and Economics 23, 115 – 139.  

    Demsetz, H., (1983),”The structure of ownership and the theory of the firm”, Journal of law And Economics XXVI, 375 – 390                                            

    Easton , P. D., P. H. Eddey , and T. S. Harris, (1993),”An investigation of revalutions of Tangible, long-lived assets”, Journal  OF  Accounting Research 31,PG-1–38.

    Eldon S. Hendriksen,Michael  F.Van Breda.(1992).”Accounting Theory”.Richar  D.  Irwin,  Inc.

    Erickson,D and Vang,S,(1999)," Earnings management in corporate mergers",Journal Of Accounting32,pg-201-230.

    Fairfield, P.M, J. S. Whisenant and  T.L. Johan, (2003) b.”The Differential Persistence OF Accruals and Cash Flow For Fature Operating Income Versus Fature Profitability”. Review OF Accounting Studies 8,221-24327

    Francis,F,(2005)," Accruals quality measure of uncertainty in future cash flows the company is"Accounting Research46,pg -231-258.

    Gidri,(1999)," Profit-based bonus plans and earnings management by business unit managers", Journal Of Accounting 39,pg-129-145.

    Gillan, stuart L, (2006), "Recent Development in Corporate Governance: an Overview", Journal of Corporate  Finance 12, pg – 381 – 402.

    Heli,G,(1985)," Effect of reward schemes on accounting decisions",Accounting Reaview3,pg-46-62.

    Jenisen,(1986)," Agency costs of free cash flow and finance companies", Journal  OF  Accounting Research24,pg-23-39.

    Kasanen,(1996)," Dividend-based earnings management", Joarnal Of Accounting and Economy14,pg-53-72.

    Kouang,C and Warfield,H,(2005)," Stock awards and earnings management", Journal of Accounting and Economics56,pg-241-267.

    Markat,L and Midman,T,(2004)," Whether earnings management on value to net income and book value to determine the stock price affects?",Journal Of Accounting43,pg-59-75.

    Michelson,R and Vagner,B,(1999)." Between smoothing function Svdv Svdv performance Bazardrbvrs New York Stock Exchange",Joarnal Of Financial times,pg-6-17.

    Oei, R. Ramsay, A. Mather, P, (2008), "Earnings Persistence, Accruals And Managerial Share Ownership". Accounting And Finance 48, pg –475–502.

    Sloan,(1996)," Analysis of the relative stability of cash flow effects and accrual components of current earnings on future", Journal of Corporate  Finance11,pg-220-238.

    Vipe,K,(1987)," Relevance of lasting benefit to earnings quality", Accounting Reaview8,pg-12-29.

    Volk,(1995)," Optional fixed accruals" Journal of Accounting and Economics17,pg-108-121.

     

    .

پروپوزال در مورد پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی, گزارش سمینار در مورد پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی, تز دکترا در مورد پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی, رساله در مورد پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی, پایان نامه در مورد پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی, تحقیق در مورد پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی, مقاله در مورد پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی, تحقیق دانشجویی در مورد پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی, مقاله دانشجویی در مورد پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی, پروژه دانشجویی درباره پایان نامه بررسی اثر مالکیت سهام مدیرانه بر ارتباط بین ثبات سود و اقلام تعهدی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت