فهرست و منابع پایان نامه خیار گلخانه ای
فهرست:
چکیده
مقدمه ………………………………………………………………… 1
تاریخچه ……………………………………………………………….. 2
گیاه شناسی …………………………………………………………….. 3
ارزش تغذیه ای.............................................................................................. 7
جوانه زنی بذر خیار........................................................................................ 8
تلخ شدن خیار …………………………………………………………... 9
اصلاح خیار................................................................................................... 10
واریته های مناسب خیار گلخانه ای …………………………………………. 13
اقلیم مناسب جهت احداث گلخانه ………………………………………….. 15
اسکلت گلخانه …………………………………………………………. 15
پوشش گلخانه …………………………………………………………. 22
سیستم های حرارتی …………………………………………………….. 26
تهویه ………………………………………………………………… 30
خنک کردن گلخانه ...................................................................................... 32
دماسنج ...................................................................................................... 34
آبیاری ……………………………………………………………….. 35
سیستم های آبیاری ........................................................................................ 37
کیفیت آب ................................................................................................. 39
نیازهای آب و هوایی ..................................................................................... 40
خاک بستر ................................................................................................. 43
آماده سازی بستر خاک ................................................................................. 45
ضد عفونی کردن خاک ................................................................................ 46
نکات مهم هنگام استفاده از سموم ..................................................................... 51
کود دهی قبل از کشت ................................................................................. 51
کاشت ...................................................................................................... 53
زمان کاشت ................................................................................................. 53
خط کشی و فواصل کشت .............................................................................. 54
کاشت مستقیم .............................................................................................. 56
نشاءکاری ( روش غیر مستقیم )........................................................................ 57
داشت ...................................................................................................... 61
مراقبتهای بوته در زمان 4الی5 برگی .............................................................. 64
نخ قیم برای داربست بوته ها ......................................................................... 65
هرس بوته ها ............................................................................................ 65
سیستم های تربیت خیار گلخانه ای .................................................................. 68
روشهای پیشگیری برای کاهش آفات و بیماریها ................................................. 70
نکات مهم برای پیشگیری از امراض و آفات ..................................................... 71
دفع علفهای هرز ........................................................................................ 73
کود دهی در مراحل تولید به صورت آبکود .................................................... 73
عناصر پر مصرف ...................................................................................... 77
عناصر کم مصرف ..................................................................................... 81
عناصر غیر ضروری .................................................................................. 86
برداشت ................................................................................................. 86
بسته بندی .............................................................................................. 87
درجه بندی ........................................................................................... 88
سر کردن اولیه ...................................................................................... 89
واکس زدن .......................................................................................... 89
انبارداری ............................................................................................... 90
بازاریابی ................................................................................................ 92
مراحل پایانی تولید .................................................................................. 93
اهمیت اقتصادی ..................................................................................... 94
آفات مهم خیار و راههای مبارزه با آن ........................................................... 94
بیماریهای قارچی مهم خیار وراههای مبارزه با آن ........................................... 101
بیماریهای ویروسی مهم خیار و راههای مبارزه با آن ........................................ 108
بیماریهای باکتریایی و راههای مبارزه با آن ................................................... 111
نماتدها و راههای مبارزه با آن .................................................................. 114
ناهنجاریهای فیزیولوژیکی ....................................................................... 115
منابع .................................................................................................. 119
.
منبع:
پرورش خیارهای گلخانه ای در خاک و محیطهای کشت بدون خاک
تالیف: علی اکبر شکوهیان
راهنمای کاشت خاکی خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای
تالیف: مهندس مجید تولایی
خیار داربستی تالیف: مهندس غلامحسین نصوحی
اصول کشت خیار گلخانه ای
سبزیکاری در خانه و آپارتمان تالیف: مهندس منوچهر کارگر
بیماریهای سبزی و صیفی و روشهای مبارزه با آن
تالیف: دکتر حسن رضا اعتباریان
7- سبزیکاری عملی تالیف: غلامرضا وزیری الهی
8- تولید سبزی ترجمه: مصطفی مبلی- بهمن پیراسته
9- سبزیکاری زیر پوشش پلاستیک ترجمه: دکتر غلامعلی پیوست
10- پرورش سبزی تالیف: دکتر محمد حسین دانشور
11- فیزیولوژی پس از برداشت تالیف: دکتر مجید راحمی
12- اصول باغبانی تالیف: دکتر مرتضی خوشخوی
.