فهرست و منابع پایان نامه مطالعه اثر هیومیک پرایمینگ بذر کدوی تخم طبی
فهرست:
پیشگفتار
چکیده............................................................................................................................................1
مقدمه..............................................................................................................................................2
اهمیت سلامت تولیدات کشاورزی بر سلامت انسان و محیط زیست............................................3
کشاورزی ارگانیک.........................................................................................................................5
کدوی پوست کاغذ........................................................................................................................9
طبقه بندی انواع کدو................................................................................................................9
مشخصات گیاه شناسی..........................................................................................................10
مشخصات اکولوژیکی...........................................................................................................10
نیاز غذایی..............................................................................................................................11 بذر...............................................................................................................................................12
جوانه زدن....................................................................................................................................13
سبز شدن......................................................................................................................................14
خلوص بذر..................................................................................................................................14
بنیه بذر یا ویگور..........................................................................................................................15
اهمیت کاربرد کود........................................................................................................................16
مصرف کود در گیاهان دارویی.....................................................................................................17
کودهای آلی.................................................................................................................................17
کودهای بیولوژیک و کمپوست....................................................................................................18
کودهای شیمیایی..........................................................................................................................22
کود پتاسیم...................................................................................................................................23
هیومیک اسید...............................................................................................................................24
جایگاه هیومیک اسید در جهان....................................................................................................26
جایگاه هیومیک اسید در ایران.....................................................................................................28
مواد و روش ها............................................................................................................................29
نتایج و بحث................................................................................................................................31
منابع.............................................................................................................................................39
.
منبع:
شریفی عاشورآبادی، الف. و متین، الف. و لباسچی، م، ح. و عباس زاده، ب. 1383. تأثیر نحوه ی مصرف کود نیتروژن بر عملکرد گیاهان دارویی. فصلنامه پژوهشی تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران. ج2
تهامی زرندی، س،م،ک.و رضوانی مقدم، پ. و جهان، م.1388. تأثیر برخی کودهای بیولوژیک و کمپوست زباله شهری بر عملکرد بخش رویشی و اسانس گیاهان دارویی. اولیت همایش ملی کشاورزی پایدار، فرصت ها و چالش های پیش رو. دانشگاه آزاد اسلامی شیراز.
کاظمی اربط، حمداله.1378. زراعت خصوصی. تهران. مرکز نشر دانشگاهی.
داعی، م.ع. و م. سرداری، 1378. هیومیک اسید چیست؟. کشاورزی و صنعت. شماره 121. صفحه های 24 تا 30
احمدی، علی.1388. فیزیولوژی گیاهان زراعی. انتشارات دانشگاه تهران.
امید بیگی، ر.1379. رهیافت های تولید و فراوری گیاهاندارویی. جلد سوم. انتشارات آستان قدس رضوی. چاپ اول. ص379.
رضوانی، پ. و برومند رضازاده، ز. و محمد آبادی، ع، الف. و شریف، ع. 1387. اثر تاریخ کاشت و تیمارهای مختلف کودی بر عملکرد، اجزاء عملکرد و درصد روغن دانه گیاه گرچک. مجله پژوهش های زراعی ایران. ج6.
کوچکی، ع. و. تبریزی، ل. و قربانی، ر.1378. ارزیابی اثر کودهای بیولوژیکی بر ویژگی های رشد، عملکرد و خصوصیات کیفی گیاهان دارویی. مجله پژوهش های زراعی ایران. ج6
.