روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری

تعداد صفحات: 63 فرمت فایل: word کد فایل: 262
سال: مشخص نشده مقطع: کارشناسی دسته بندی: ادبیات فارسی
قیمت قدیم:۲۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۲۰,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری

    مقدمه

    اطلاعات نقش اساسی در عملکرد بازارها دارد، زیرا اغلب تصمیمات، از جمله تصمیمات سرمایه گذاری در بازار سرمایه، تصمیم گیری در خصوص ورود یا خروج رقبا به صنایع، نحوه تأمین مالی (از طریق بدهی یا حقوق صاحبان سهام) و تصمیم گیری در خصوص سطح افشای اطلاعات انعطاف پذیر، در شرایط عدم اطمینان انجام می شود. هدف گزارشگری مالی ارائه اطلاعات مفید به استفاده کنندگان است. اطلاعاتی مفید هستند که خصوصیات کیفی از جمله قابل اتکا بودن و مربوط بودن را داشته باشند. یکی از اجزای قابلیت اتکای اطلاعات، رعایت اصل محافظه کاری است که کمیته فنی استانداردهای حسابداری ایران از آن به عنوان اصل احتیاط یاد می کند. باسو[1] (1997) بیان می نماید که، محافظه کاری تایید پذیری متفاوت برای شناسایی درآمدها و هزینه ها است، که منجر به کم نمایی سود و داراییها می شود. بنابراین اتخاذ سیاست محافظه کارانه با ارایه تصویری نامناسب از وضعیت مالی و قدرت سودآوری واحد تجاری، از یک طرف فشارها و تهدیدات ناشی از رقابت را کاهش می دهد و از طرف دیگر انتظارات سهامداران و سرمایه گذاران از عملکرد آتی واحد تجاری را کاهش می دهد. مدیریت با ارزیابی منافع و مخارج اتخاذ رویکرد محافظه کارانه یا جسورانه، به دنبال حداکثر سازی ثروت ذینفعان خود هستند. به نظر می رسد با افزایش فشارهای رقابتی سطح محافظه کاری نیز افزایش یابد، ولی در مواقع نیاز به منابع مالی سطح محافظه کاری کاهش یابد. بنابراین در راستای کمک به مدیران و ذینفعان واحدهای تجاری در این پژوهش به بررسی موضوعات زیر پرداخته می شود:

    1. ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری چگونه است؟

    2. ارتباط بین ساختارهای تامین مالی و محافظه کاری چگونه است؟

    1-2 تشریح و بیان موضوع

    در این پژوهش ارتباط بین ساختارهای رقابتی و ساختارهای تامین مالی با محافظه کاری مشروط حسابداری در گزارشگری مالی بررسی می شود. محافظه کاری حسابداری را می توان به عنوان گرایش حسابداری به کارگیری درجه بالاتری از تائید پذیری برای شناسایی اخبار خوب در مقایسه با اخبار بد تعریف کرد. تحقیقات اخیر باسو (2005) و بیور و رایان[2] (2005) محافظه کاری را به دو نوع مشروط و نامشروط تقسیم کردند. باسو (1997) بیان می نماید که محافظه کاری تاییدپذیری متفاوت برای شناسایی درآمدها و هزینه ها است که منجر به کم نمایی سود و دارایی ها می شود. او در سال 2005 بیان کرد که این تعریف بیانگر محافظه کاری مشروط است. محافظه کاری مزایای متفاوتی دارد که از مهمترین آنها، انعقاد قراردادهای کارا، کاهش دعاوی حقوقی،کاهش یا به تعویق انداختن مالیات، خنثی کردن تمایل جانبداری مدیران، کاهش هزینه های سیاسی، کاهش کشمکش بین بستانکاران و سهامداران، کاهش عدم تقارن اطلاعاتی در شرکت های کوچک، و افزایش کیفیت اطلاعات مالی را می توان نام برد. (واتس[3] 2003، زیمرمن[4] 1983، کردلر و شهریاری 1388، احمد و همکاران[5] 2002، رایان[6] 2006 و سازمان حسابرسی 1386) . اندیشمندان دیگری از جمله داروغ و استاغتون[7] (1990) داروغ[8] (1993) ایوانس و اسریدهار[9] (2002) و فلسام (2009) بیان می کنند، از عوامل مهم اتخاذ رویکردهای محافظه کارانه مقابله با فشارها و تهدیدات رقابتی می باشد. آنها اعتقاد دارند که شرکت های فعال در صنایع، جهت جلوگیری از ورود رقبای جدید و رقابت با رقبای موجود، محافظه کاری درگزارش گری مالی را در پیش می گیرند.

    در مقابل همه این منافع اتخاذ رویکرد محافظه کارانه هزینه هایی نیز دارد که مهمترین آن، کاهش انتظارات از عملکرد آتی واحد تجاری خواهد بود. فلسام[10] (2009) در تحقیقی در این زمینه بیان کرد که محافظه کاری نامشروط باعث کاهش خالص ارزش دارایی های گزارش شده می باشد، در صورتی که محافظه کاری مشروط منجر به کاهش انتظارات از عملکرد آتی می شود. زیرا محافظه کاری مشروط با زودتر شناسایی کردن اخبار بد و نامساعد نسبت به اخبار خوب و مساعد، تصویری نامناسب از وضعیت واحد تجاری ارائه می کند. پایین بودن انتظارات از عملکرد آتی، ارزش کمتر اوراق بهادار شرکت را به دنبال خواهد داشت. زیرا تحلیل گران و سرمایه گذاران بازار، تا حدودی اعمال محافظه کاری در گزارش گری مالی را در نظر می گیرند ولی قادر به انعکاس کامل آن نیستند.

    شرکت ها با علم به منافع و هزینه های اتخاذ رویکرد محافظه کارانه، باید رویکرد مناسب خود را تعیین کنند، اتخاذ رویکردهای محافظه کارانه علاوه بر کاهش فشارهای رقابتی، باعث کاهش انتظارات بازار سرمایه از عملکرد آتی شرکت ها نیز می گردد. حال این سوال مطرح میشود که آیا اتخاذ رویکرد محافظه کارانه و به دنبال آن کاهش فشارهای رقابتی، منجر به حداکثر سازی ثروت ذینفعان می شود؟ پیش بینی می شود با افزایش سطح رقابت محافظه کاری مشروط حسابداری نیز افزایش یابد. اما به نظر می رسد در دوره های نیاز به منابع مالی (بدهی های بلند مدت یا حقوق صاحبان سهام) هزینه های ناشی از اتخاذ رویکرد محافظه کارانه در گزارشگری مالی بیشتر و حادّتر از سایر دوره ها باشد. حال سوال دیگر تحقیق به این صورت مطرح میشود که آیا واحدهای  تجاری در مواقع نیاز به تأمین مالی (از طریق بدهی یاحقوق صاحبان سهام)، سطح محافظه کاری مشروط درگزارش گری مالی را کاهش می دهند یا خیر؟ به عبارت دیگر آیا واحدهای تجاری در دوره های تأمین مالی، اخبار و علائم بد و نامساعد را کمتر در گزارش های حسابداری شناسایی می کنند یا در مخابره آنها تغییراتی ایجاد نمی کنند؟ به دلیل اینکه در مواقع نیاز به تأمین مالی، هزینه های ناشی از پایین بودن انتظارات از عملکرد آتی حادتر است، لذا انتظار داریم شرکت ها در این مواقع سطح محافظه کاری مشروط خود را کاهش دهند و بدین ترتیب انتظارات بازار از عملکرد آتی خود را بهبود بخشیده و با کمترین هزینه سرمایه تأمین مالی داشته باشند.

    برای پاسخ به دو پرسش مطرح شده، تحقیق از دو بخش تشکیل شده است در بخش اول ارتباط بین ساختارهای رقابتی محصولات و محافظه کاری مشروط ارزیابی می شود و در بخش دوم ارتباط بین ساختارهای تأمین مالی و محافظه کاری مشروط بررسی خواهد شد.

    1-3 اهمیت و ضرورت انجام تحقیق

    با توجه به مطالب بیان شده یکی از مهمترین مزایا و منافع اتخاذ رویکرد محافظه کاری مشروط، کاهش فشارها و تهدیدات رقابتی می باشد و در مقابل مهمترین هزینه اتخاذ این رویکرد کاهش انتظارات سهامداران و سرمایه گذاران از عملکرد آتی واحدهای و در نتیجه کاهش ارزش بازار اوراق بهادار واحد تجاری خواهد بود. با توجه به هدف حداکثر سازی ثروت ذینفعان همواره این سوال مطرح بوده است که آیا ثروت ذینفعان در راستای افزایش سطح محافظه کاری مشروط و به دنبال کاهش فشارها و تهدیدات رقابتی حداکثر می شود یا کاهش سطح محافظه کاری مشروط و به دنبال آن بهبود انتظارات بازار سرمایه از عملکرد آتی واحدهای تجاری و ارتقای قیمت اوراق بهادار واحد تجاری؟ بنابراین به نظر می رسد انجام پژوهش در این زمینه و پاسخ به سوالات مطرح شده ضروری باشد.

    1-4 نتایج مورد انتظار و اهداف اساسی پژوهش

    انتظار می رود با افزایش فشارها و تهدیدات ناشی از رقابت سطح محافظه کاری مشروط نیز به منظور کاهش این فشارها و تهدیدات افزایش می یابد. اما در شرایط نیاز به منابع مالی به علت اینکه هزینه ناشی از اتخاذ رویکرد محافظه کارانه بیشتر و حادتر از بقیه دوره ها است، لذا انتظار می رود واحدهای تجاری در دوره های تامین مالی سطح محافظه کاری مشروط را کاهش دهند. با اینکه این کار منجر به افزایش فشارها و تهدیدات ناشی از رقابت بشود.

    هدف اساسی پژوهش ابتدا تعیین ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط در گزارش گری مالی و سپس تعیین ارتباط بین ساختارهای تامین مالی و محافظه کاری مشروط در گزارشگری مالی می باشد.

    1-5 استفاده کنندگان از نتایج پایان نامه

    نتایج این تحقیق می تواند مدیران را در اتخاذ رویکردهای محافظه کارانه در مقابله با فشارها و تهدیدات رقابتی در دوره های عادی یا دوره های نیاز به منابع مالی، یاری کند. همچنین نتایج پژوهش می تواند در ارزیابی بهتر اوراق بهادار توسط تحلیل گران و سرمایه گذاران مورد استفاده قرار گیرد. صنایعی که با تهدیدات رقابتی روبه رو هستند به علت اتخاذ رویکرد محافظه کارانه، تصویر نامناسب در گزارش های مالی ارائه خواهند کرد و در حقیقت وضعیت مالی این صنایع بهتر از وضعیتی است که در گزارش های مالی ارائه می شود. اما در دوره های تأمین مالی (از طریق بدهی های بلند مدت یا حقوق صاحبان سهام) سطح محافظه کاری مشروط را کاهش داده و به منظور متقاعد کردن آنها به افزایش سرمایه، تصویری مطلوب از وضعیت مالی واحد تجاری ارائه می دهند. همچنین تدوین کنندگان استانداردهای خاص برای صنایع خاص، بهتر است نتایج تحقیق را در تدوین استانداردها برای صنایع رقابتی در نظر بگیرند.

    1-6 فرض های اقتباسی از تحقیقات دیگر

    1-6-1. بخش اول؛ بررسی ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری.

    بین شدت رقابت در بازار و محافظه کاری مشروط در گزارشگری مالی ارتباط مثبت و معنادار دارد وجود دارد.

    1. بین قابلیت جانشینی کالاها و محافظه کاری مشروط در گزارشگری مالی ارتباط مثبت و معنادار وجود دارد.

    2. بین اندازه بازار و محافظه کاری مشروط در گزارشگری مالی ارتباط مثبت و معنادار وجود دارد.

    3. بین هزینه های ورودی (شدت سرمایه گذاری) و محافظه کاری مشروط در گزارش گری مالی ارتباط منفی و معنادار وجود دارد.

    4. بین شدت تمرکز صنعت و محافظه کاری مشروط در گزارشگری مالی ارتباط منفی و معنادار وجود دارد.

    5. بین تعداد شرکت های فعال در یک صنعت و محافظه کاری مشروط در گزارش گری مالی ارتباط مثبت و معنادار وجود دارد.

    1-6-2. بخش دوم؛ بررسی ارتباط بین ساختارهای تأمین مالی و محافظه کاری مشروط حسابداری.

    1. واحدهای تجاری در دوره هایی که قصد تأمین مالی از طریق بدهی بلند مدت دارند، به منظور بهبود انتظارات از عملکرد آتی، سطح محافظه کاری مشروط در گزارشگری مالی را کاهش می دهند.

    2. واحدهای تجاری در دوره هایی که قصد تأمین مالی از طریق حقوق صاحبان سهام دارند، به منظور بهبود انتظارات از عملکرد آتی، سطح محافظه کاری مشروط در گزارشگری مالی را کاهش می دهند.

    3. واحدهای تجاری قبل از دوره هایی که قصد تأمین مالی از طریق بدهی بلند مدت دارند، به منظور بهبود انتظارات از عملکرد آتی، سطح محافظه کاری مشروط در گزارشگری مالی را کاهش میدهند.

    4. واحدهای تجاری قبل از دوره هایی که قصد تأمین مالی از طریق حقوق صاحبان سهام دارند، به منظور بهبود انتظارات از عملکرد آتی، سطح محافظه کاری مشروط در گزارشگری مالی را کاهش می دهند.

    1-7 روش تحقیق

    1-7-1. بخش اول: بررسی ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری

    روش تحقیق: این تحقیق از جهت همبستگی و روش شناسی از نوع شبه تجربی و پس رویدادی و در حوزه تحقیقات اثباتی حسابداری است که با اطلاعات واقعی صورت می گیرد. اطلاعات واقعی نیز از گزارش های مالی (صورت های مالی و یادداشت های همراه) استخراج شده است. برای گروه بندی شرکت ها در صنایع مختلف، طبقه بندی بورس در نظر گرفته شده است.

    شرکت های عضو هر گروه صنعت باید ویژگی های زیر را داشته باشند:

    1. سال مالی شرکت ها منتهی به 29 اسفند باشد؛

    2. شرکت ها نباید سال مالی خود را تغییر داده باشند؛

    3. شرکت ها از اعضای هولدینگ صنایع نباشند زیرا ماهیت آنها متفاوت از سایر شرکت های عضو می باشد؛

     

    [1] Basu

    [2] Beaver and Ryan

    [3] Watts

    [4] Zemerman

    [5] Ahmad and et all

    [6] Ryan

    [7] Darrough and Stoughton

    [8] Darrough

    [9] Evans and Sridhar

    [10] Folsom

  • فهرست و منابع روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    . آذر، عادل و مومنی، منصور، آمار و کاربرد آن در مدیریت، انتشارات سمت، چاپ دهم، 1383

    2. ادهم، نقش محافظه کاری حسابداری در کیفیت سود و بازده سهام، دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات، 1386

    3. افلاطونی، عباس، نیکبخت، لیلی. (1389) کاربرد اقتصاد سنجی در تحقیقات حسابداری، مدیریت مالی و علوم اقتصادی، تهران انتشارات ترمه، چاپ اول

    4. بنی مهد، بهمن، تبیین و ارائه الگویی برای اندازه گیری محافظه کاری حسابداری، رساله دکتری، دانشگاه آزاد علوم تحقیقات، 1385

    5. حافظ نیا، محمدرضا، مقدمه ای بر روش تحقیق در علوم انسانی، انتشارات سمت، چاپ چهاردهم، 1387

    6. رضازاده، جواد و عبدالله، آزاد (زمستان 1387) رابطه بین عدم تقارن اطلاعاتی و محافظه کاری در گزارشگری مالی، بررسی های حسابداری و حسابرسی، دوره 15، شماره 80:54-63

    7. شباهنگ، رضا، تئوری حسابداری، جلد اول، انتشارات مرکز تحقیقات تخصصی حسابداری و حسابرسی سازمان حسابرسی، چاپ ششم، 1387

    8. شوروزی، محمد رضا و خاندوزی، بزرگر، نبود تقارن اطلاعاتی و نقش اطلاعاتی محافظه کاری، ماهنامه حسابدار،سال بیست و چهارم، 1388

    9. علی، ابراهیمی کردلر و علی رضا، شهریاری (پاییز 1388) بررسی رابطه بین هزینه های سیاسی (فرضیه سیاسی و محافظه کاری در بورس اوراق بهادار تهران، بررسی های حسابداری و حسابرسی، دوره 16 شماره 57، 3-16

    10. قره باغیان، مرتضی؛ (1372) فرهنگ اقتصاد و بازرگانی، تهران، رسا، ص 124

    11. کردستانی، غلامرضا و مجدی ضیاءالدین، بررسی رابطه بین ویژگی های کیفی و هزینه سرمایه سهام عادی، بررسی های حسابداری و حسابرسی، دوره چهاردهم، شماره 49، 1386

    12. کمیته فنی سازمان حسابرسی، 1386، استانداردهای حسابداری، تهران: سازمان حسابرسی، نشریه 160

    13. مهرانی، ساسان، حلاج و حسنی، بررسی محافظه کاری در سود حسابداری و رابطه آن با اقلام تعهدی در بورس اوراق بهادار تهران، تحقیقات حسابداری، شماره سوم، 1388

    14. محرومی، رامین (1388) رابطه ارزش اطلاعات مالی حسابداری محافظه کارانه و غیر محافظه کارانه

    15. Ahmed, A., B.K. Billings, R.M. Morton, and M. Stanford-Harris (2002). The role of accounting conservatism in mitigating bondholder-shareholder conflicts over dividend policy and in reducing debt costs. The Accounting Review vol.77; PP 867–890

    16. Ali, A., Klasa S., and Yeung E. (2008). Product market competition and corporate disclosure policy

    17. Ball, R, S.P, Kothari (2007); “Econometrics of the Basu asymmetric timeliness coefficient and accounting conservatism”

    18. Ball, R, S.P, Kothari & A, Robin ( 2000); " The effect of international institutional factors on properties of accounting earnings"; Journal of Accounting & Economics; vol. 29; pp 1-52

    19. Ball, R, S. and Shivakumar, L. (2005). Earnings quality in UK private firms: Comparative loss recognition timeliness. Journal of Accounting & Economics 39: 83-128

    20. Basu, S. (1997). The conservatism principle and the asymmetric timeliness of earnings. Journal of Accounting and Economics 24: 3-37

    21. Basu, S. (2005). Discussion of "Conditional and unconditional conservatism: Concepts and modeling." Review of Accounting Studies 10: 311-321

    22. Beaver, W.H., and S.G. Ryan. 2000. Bias and lags in book value and their effects on the ability of the book-to-market ratio to predict book return on equity. Journal of Accounting Research 38 (1): 127-148

    23. Beaver, W & S, Ryan (2004);   ” Conditional and Unconditional Conservatism: Concepts and Modeling”

    24. Beaver, W.H., and S.G. Ryan. (2005). Conditional and unconditional conservatism: Concepts and modeling. Review of Accounting Studies

    25. Bigusy, J. Schachnerzund, L. Stein, I. (2009) Relationship Lending and Conservative Accounting

    26. Callen, J.L. Segal, d.e. Hope, a. (2009). The pricing of conservative accounting and the measurement of conservatism at the firm-year level

    27. Clinch, G., and Verrecchia, R.E. (1997) Competitive disadvantage and discretionary disclosure in industries. Australian Journal of Management 22 (2): 125-137

    28. Darrough, M.N. (1993). Disclosure policy and competition: Cournot vs. Bertrand. The Accounting Review 68 (3): 534-561

    29. Darrough, M.N., and N.M. Stoughton. (1990) Financial disclosure policy in an entry game. Journal of Accounting and Economics 12: 219-243

    30. Dhaliwal, D. and Huang, SH. And Khurana,  I. K. and Pereira. R. (2008) Product Market Competition and Accounting Conservatism

    31. Evans, J.H., and S.S. Sridhar. (2002). Disclosure-disciplining mechanisms: Capital markets, product markets, and shareholder litigation. The Accounting Review 77(3): 595-626

    32. Folsom, G.A., and Xie, J.Z. (1992). Voluntary financial disclosure in an entry game with continue of types. Contemporary Accounting Research, 9(1): 46-80

    33. Financial reporting: Objective of financial reporting and qualitative characteristics of decision-useful financial reporting information: FASB

    34. Folsom, D.M (2009); “Competithve Structure and Conditional Accounting Conservatism” ; A thesis submitted in partial fulfillment of the requirements for the Doctor of Philosophy degree in Business Administration in the Graduate College of The University of Iowa”

    35. Francis, J. and et all. (2004);”Cost of Capital and Earnings Attributes”; Accounting Review vol.79; PP 967-1010

    36. Givoly, D. and C.K, Hayn. (2000). The changing time-series properties of earnings, cash flows and accruals: Has financial reporting become more conservative? Journal of Accounting and Economics 29: 287-320

    37. Hagerman, Robert. & L, Zmijewski. (1979). Some Economic Determinants of Accounting Policy Choice, Journal of Accounting and Economics; 1:141-161

    38. Iatridis, G.E. (2011). Accounting disclosures, accounting quality and conditional and unconditional conservatism. International Review of Financial Analysis; 20 (2011) 88–102

    39. Karuna, C. (2007). Industry product market competition and managerial incentives. Journal of Accounting and Economics 43: 275-297

    40. Knoops, C.D. (2010). Accounting conservatism. Erasmus University Rotterdam

    41. Lara, J.M.G. Osama, B.G. Penalva, F. (2006). Cost of Equity and Accounting Conservatism

    42. Jing, Li. (2009). Accounting Conservatism and Debt Contracts: Ecient Liquidation and Covenant Renegotiation

    43. Pae, J, D. Thornton & M, Welker (2005). ” The link between earnings conservatism and the price to book ratio”

    44. Qiang, X. (2007). The effects of contracting, litigation, regulation, and tax costs on conditional and unconditional conservatism: Cross-sectional evidence at the firm level. The Accounting Review 82 (3): 759-796

    45. Raith, M. (2003). Competition, risk, and managerial incentives. The American Economic Review; 93 (4): 1425-1436

    46. Ryan, S.G. (2006). Indentifying conditional conservatism

    47. Salop, S.C. ( 1979). Monopolistic competition with outside goods. The Bell Journal of Economics 10 (1): 141-156

    48. Shackelford, D.A & T, Shevlin. (2001). “ Empirical tax research in accounting Journal of Accounting

    49. Tao Ma, m. (2010). Accounting Conservatism and Corporate Investment

    50. Verrecchia, R.E. Essays on disclosure. (2001)

    51. Watts, R.L. (2003). Conservatism in accounting part I: Explanations and implications. Accounting Horizons 17 (3): 207-221

    52. Watts R.L., Zimmerman J.L. (1986). Positive Accounting Theory

    53. Xi Liy, x. (2010). Accounting conservatism and the cost of capital: international analysis

    .

پروپوزال در مورد روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری, گزارش سمینار در مورد روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری, تز دکترا در مورد روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری, رساله در مورد روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری, پایان نامه در مورد روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری, تحقیق در مورد روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری, مقاله در مورد روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری, پروژه دانشجویی در مورد روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری, تحقیق دانشجویی در مورد روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری, مقاله دانشجویی در مورد روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری, پروژه دانشجویی درباره روش تحقیق ارتباط بین ساختارهای رقابتی و محافظه کاری مشروط حسابداری
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت