فهرست و منابع پایان نامه بررسی تأثیر عوامل مدیریتی بر صفات اقتصادی گله های مرغ مادر گوشتی
فهرست:
عنوان صفحه
فصل اول: کلیات
1-1- مقدمه....................................................................................................................................................................... 1
1-2- فرضیات................................................................................................................................................................... 3
فصل دوم: بررسی منابع
تاریخچه صنعتی شدن مرغ در دنیا و ایران........................................................................................................................ 4
تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی ....................................................................................................................................... 6
2-1- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره رشد...................................................................................................... 8
2-1-1- احتیاجات انرژی جوجه های در حال رشد...................................................................................................... 8
2-1-2- احتیاجات پروتئین جوجه های در حال رشد................................................................................................... 8
2-1-3- محدودیت خوراک............................................................................................................................................. 12
2-1-3-1- محدودیت کیفی خوراک............................................................................................................................... 12
2-1-3-2- محدودیت کمی خوراک................................................................................................................................ 12
2-1-3-2-1- تغذیه هر روزه.......................................................................................................................................... 12
2-1-3-2-2- تغذیه یک روز در میان............................................................................................................................. 13
2-1-4- تغذیه پیش از تخمگذاری.................................................................................................................................. 16
2-1-4-1- سوخت و ساز کلسیم.................................................................................................................................... 16
2-1-4-2- وزن و جثه بدن............................................................................................................................................. 17
2-1-4-3- ترکیبات بدن.................................................................................................................................................. 17
2-1-4-4- وزن تخم مرغ و جوجه درآوری................................................................................................................... 17
2-2- تغذیه گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید..................................................................................................... 19
عنوان صفحه
2-2-1- احتیاجات انرژی قابل سوخت و ساز گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید............................................. 20
2-2-2- احتیاجات پروتئین خام و آمینو اسید گله های مرغ مادر گوشتی در دوره تولید.............................................. 28
2-3- مدیریت گله های مرغ مادر گوشتی......................................................................................................................... 32
2-3-1- مدیریت یکنواختی سازی وزن بدن................................................................................................................... 32
2-3-2- مدیریت برنامه نوری.......................................................................................................................................... 34
2-3-3- مدیریت کنترل شرایط محیطی........................................................................................................................... 36
2-3-3-1- جهت قرار گرفتن آشیانه ها (شرقی- غربی و شمالی- جنوبی)................................................................. 36
2-3-3-2- ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی و مزرعه........................................................................ 37
2-3-3-3- تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مادر گوشتی...................................................................................... 38
2-4- مدیریت کیفیت آب در مزارع مرغ مادر گوشتی..................................................................................................... 38
فصل سوم: مواد و روشها
3-1- محل انجام پژوهش.................................................................................................................................................. 39
3-2- جامعه آماری............................................................................................................................................................ 39
3-3- واحد آماری............................................................................................................................................................. 39
3-4- نرم افزار مورد استفاده............................................................................................................................................ 39
3-5- نحوه جمع آوری اطلاعات لازم برای پژوهش....................................................................................................... 39
3-5-1- اطلاعات دوره پرورش گله های مادر گوشتی................................................................................................... 40
3-5-1-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی................................................. 40
3-5-1-2- تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی.................................................. 41
3-5-1-3- تمهیدات محیطی در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی.................................................... 41
3-5-2- اطلاعات دوره تولید گله های مادر گوشتی....................................................................................................... 42
عنوان صفحه
3-5-2-1- تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی..................................................... 42
3-5-2-2- تمهیدات مدیریتی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی...................................................... 43
3-5-2-3- تمهیدات محیطی در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی........................................................ 43
3-5-3- نمونه برداری از آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی (جهت آزمایش شیمیایی)............................................. 44
3-5-3-1- انجام آزمایش تعیین کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی................................................. 44
3-5-3-1-1- سختی کل................................................................................................................................................. 44
3-5-3-1-2- سختی کلسیم............................................................................................................................................ 44
3-5-3-1-3- سختی منیزیم............................................................................................................................................ 45
3-5-3-1-4- سختی کلر................................................................................................................................................ 45
3-5-3-1-5- باقیمانده تبخیر......................................................................................................................................... 45
3-5-3-1-6- معادل NaCl........................................................................................................................................... 46
3-5-3-1-7- تعیین قلیائیت کل..................................................................................................................................... 46
3-5-4- تعیین میزان مواد مغذی جیره های غذایی مصرفی در دوره پرورش و تولید گله های مرغ مادر گوشتی........ 46
3-6- تجزیه و تحلیل......................................................................................................................................................... 47
3-6-1- ضریب همبستگی............................................................................................................................................... 47
3-6-2- تجزیه واریانس................................................................................................................................................... 47
3-6-3- روابط رگرسیون................................................................................................................................................. 47
3-7- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش و تولید گله های مادر گوشتی............................................................... 48
3-7-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)................................................ 48
3-7-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)........................... 48
3-7-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)................................................. 49
3-7-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی)............................. 50
عنوان صفحه
3-7-5- متغییرهای بررسی شده درخصوص میزان مصرف سرانه آمینواسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش و تولید مرغ و خروس گله های مادرگوشتی................................................................................................................................... 50
3-7-6- متغییرهای بررسی شده در خصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مادرگوشتی.................................... 50
فصل چهارم: نتایج و بحث
4-1- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)...................................... 52
4-1-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی.................................................................. 52
4-1-1-1- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادر گوشتی.............. 52
4-1-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه تا زمان تحریک نوری گله های مرغ مادر گوشتی................ 54
4-1-1-3- اثر مدت زمان استفاده از جیره غذایی آغازین گله های مرغ مادرگوشتی.................................................... 55
4-1-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی.................................................................... 56
4-1-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن گله های مرغ مادرگوشتی در سن 20 هفتگی........................................................ 56
4-1-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادرگوشتی..................................................................... 59
4-1-3-1- اثر وضعیت مرزعه پرورش گله های مرغ مادرگوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)..... 59
4-1-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه گله های مرغ مادرگوشتی در دوره پرورش.................................... 61
4-1-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی............................... 62
4-2- متغییرهای بررسی شده در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)................................ 64
4-2-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی........................................................... 64
4-2-1-1- اثر خوراک مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی...................................... 64
4-2-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه از جیره غذایی آغازین خروس گله های مادر گوشتی.............................. 66
4-2-1-3- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی.................................. 68
4-2-2- اثر تمهیداتی مدیریتی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی............................................................ 69
عنوان صفحه
4-2-2-1- اثر یکنواختی وزن بدن خروس گله های مادر گوشتی در زمان تحریک نوری........................................... 69
4-2-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی.............................................................. 71
4-2-3-1- اثر وضعیت مزرعه پرورش خروس گله های مادر گوشتی در خصوص تعداد گله (تک سنی- چند سنی)......... 71
4-2-3-2- اثر میزان تراکم در واحد سطح آشیانه خروس گله های مادرگوشتی در دوره پرورش.............................. 73
4-2-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی......................... 74
4-3- متغییرهای بررسی شده در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)........................................ 76
4-3-1- اثر تمهیدات تغذیه ای در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی..................................................................... 76
4-3-1-1- اثر کل انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه در دوره تولید مرغ مادر گوشتی..................................... 76
4-3-1-2- اثر انرژی قابل سوخت و ساز مصرفی سرانه مرغ مادر گوشتی در زمان اوج تولید تخم مرغ..................... 79
4-3-2- اثر تمهیدات مدیریتی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی...................................................................... 80
4-3-2-1- اثر مدت زمان روشنایی گله های مرغ مادر گوشتی در بلوغ جنسی............................................................ 80
4-3-2-2- اثر نسبت اولیه خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در شروع تخمگذاری............................................... 82
4-3-3- اثر تمهیدات محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی........................................................................ 83
4-3-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی ............................................ 83
4-3-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی در دوره تولید گله های مرغ مادر گوشتی................................... 85
4-4- متغییرهای بررسی شده خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید (23 تا 64 هفتگی).................................. 87
4-4-1- اثر تمهیدات تغذیه ای خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید............................................................... 87
4-4-1-1- اثر کل پروتئین خام مصرفی سرانه خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید...................................... 87
4-4-1-2- اثر پروتئین خام مصرفی سرانه (در روز) خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید............................ 90
4-4-2- اثر تمهیدات مدیریتی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید................................................................ 91
4-4-2-1- اثر سن خروس گله های مادر گوشتی در زمان رسیدن به حداکثر مدت روشنایی در دوره تولید ............ 91
4-4-2-2- اثر نسبت خروس به مرغ گله های مادر گوشتی در حداکثر جوجه درآوری.............................................. 93
عنوان صفحه
4-4-3- اثر تمهیدات محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید.................................................................. 94
4-4-3-1- اثر ارتفاع از سطح دریا در محل کارخانه جوجه کشی گله های مادر گوشتی ............................................ 94
4-4-4- اثر تمهیدات تغذیه ای و مدیریتی و محیطی خروس گله های مادر گوشتی در دوره تولید............................. 96
4-5-1- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (1 تا 22 هفتگی)........................................................................................................................... 98
4-5-1-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش گله های مرغ مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم........................................................................................................................................................................ 98
4-5-1-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسید ها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره پرورش خروس گله های مادر گوشتی با معیار کل و قابل هضم......................................................................................................................................................... 101
4-5-2- متغییرهای بررسی شده درخصوص مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید مرغ و خروس گله های مادر گوشتی (23 تا 64 هفتگی)......................................................................................................................... 104
4-5-2-1- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) در دوره تولید گله های مرغ مادرگوشتی با معیار کل و قابل هضم........................................................................................................................................................................... 104
4-5-2-2- اثر میزان مصرف سرانه آمینو اسیدها (متیونین و متیونین + سیستئین و لیزین) خروس گله های مادرگوشتی در دوره تولید با معیار کل و قابل هضم........................................................................................................................................................................ 107
4-6- متغییرهای بررسی شده درخصوص کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی مورد پژوهش........... 111
4-6-1- اثر کیفیت شیمیایی آب مصرفی مزارع مرغ مادر گوشتی ................................................................................. 111
4-6-1-1- اثر میزان سختی کل...................................................................................................................................... 111
4-6-1-2- اثر میزان باقیمانده تبخیر.............................................................................................................................. 113
4-6-1-3- اثر میزان قلیائیت کل..................................................................................................................................... 113
نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................................................................................................... 115
منابع.................................................................................................................................................................................... 118
ضمائم................................................................................................................................................................................. 128
خلاصه انگلیسی................................................................................................................................................................. 136
منبع:
ندارد