فهرست و منابع پایان نامه تعیین ارزش غذایی کاه منداب عملآوری شده با استفاده از تکنیک کیسه های نایلونی و تولید گاز آزمایشگاهی
فهرست:
چکیده 1
مقدمه. 2
فصل اول.. 4
بررسی منابع.. 4
1-1- آشنایی با منداب... 5
1-1-1- تاریخچه تولید منداب در ایران و جهان. 5
1-1-2- اهمیت دانه منداب 6
1-1-3- روغن منداب... 7
1-2- طبقهبندی مواد خوراکی.. 8
1-3- ضایعات محصولات کشاورزی.. 9
1-4- اهمیت استفاده از کاه و سایر ضایعات کشاورزی در تغذیه نشخوارکنندگان. 10
1-5- عوامل موثر بر ارزش غذایی و مصرف کاه 10
1-6- فن آوری های موجود برای بهبود ارزش غذایی باقی مانده های زراعی.. 11
1-6-1- فرآیند و عملآوری شیمیایی بر روی ضایعات کشاورزی.. 12
1-6-2- ویژگی های یک ماده شیمیایی مناسب برای عملآوری.. 12
1-6-3- چگونگی تاثیر مواد شیمیایی بر دیواره سلولی.. 13
1-6-4- تاثیر مواد قلیایی در مقدار مصرف ماده خشک و قابلیت هضم پس ماندههای فیبری.. 15
1-6-5- استفاده از اوره در عملآوری.. 15
1-6-5-1- تجزیه اوره 16
1-6-5-2- رطوبت... 16
1-6-5-3- مقدار اوره 18
1-6-5-4- درجه حرارت... 18
1-6-5-5- مدت زمان فعل وانفعال. 19
1-6-5-6- آنز یم اورهآز. 19
1-6-6- اثر متقابل طول مدت عملآوری با دمای محیط.. 20
1-6-7- ملاس.... 21
1-7- اهمیت شناخت دستگاه گوارش حیوان نشخوارکننده در برآورد ارزش غذایی خوراک... 21
1-7-1- شرایط محیطی شکمبه. 22
1-7-2- میکروارگانیسمهای موجود در شکمبه. 24
1-7-2-1 باکتریها 24
1-7-2-2- پروتوزویرها 25
1-7-2-3- قارچها 26
1-7-2-4- باکتریوفاژها 27
1-8- مطاله الگوی تخمیر خوراک... 28
1-9- ترکیبات ضد مواد مغذی.. 28
1-10- مطالعه اثر تجمعی خوراکها در شکمبه. 29
1-11- مطالعه اثر همزمانی مواد مغذی.. 29
1-12- هضم میکروبی کربوهیدراتها 30
1-13- تاریخچه ارزشیابی خوراکها 33
1-13-1- روشهای ارزیابی مواد خوراکی.. 34
1-13-1-1- روشهای شیمیایی.. 34
1-13-1-2- روشهای بیولوژیکی.. 36
1-13-1-3- برآورد قابلیت هضم به روش حیوان زنده 36
1-14- روش کیسههای نایلونی.. 37
1-14-1- فاکتورهایی که در روش کیسههای نایلونی باید مد نظر قرار بگیرند. 39
1-14-2- تفسیر نتایج حاصله از روش کیسههای نایلونی.. 45
1-15- مزایا و محدودیتهای روش کیسههای نایلونی.. 47
1-15-1 مزایای روش کیسههای نایلونی.. 47
1-15-2- محدویتهای روش کیسههای نایلونی.. 48
1-16- بررسی تأثیر نرخ هضم و نرخ عبور بر درصد ناپدید شدن مواد از شکمبه. 49
1-16-1- تأثیر نرخ عبور بر درصد ناپدید شدن مواد غذایی در شکمبه. 51
1-17- فاکتورهای موثر بر روی نرخ عبور شکمبهای.. 52
1-17-1- مقدار مصرف خوراک... 52
1-17-2- دما 53
1-17-3- نسبت کنسانتره به علوفه. 53
118 روشهای آزمایشگاهی برآورد قابلیت هضم خوراک... 54
1-19- روش تولید گاز آزمایشگاهی.. 55
1-19-1- روش کار و شرح مراحل در روش تولید گاز. 56
1-19-1-1- آماده سازی نمونههای خوراکی مورد آزمایش.... 56
1-19-1-2- جمع آوری (استحصال) مایع شکمبه از حیوان نشخوارکننده 57
1-19-1-3- تهیه محلول شکمبه - بافر. 57
1-19-1-4-انکوباسیون سرنگها و ثبت مقدار گاز تولید شده در ساعتهای مختلف.... 57
1-19-1-5- انکوباسیون سرنگهای بلانک و ثبت مقدار گاز تولیدی جهت اصلاح خطا 58
1-19-2- اساس کار و منشا تولید گاز در روش تولید گاز. 58
1-19-3- مقدار ماده خوراکی مورد استفاده در هر سرنگ.... 62
1-19-4- تاریخچه و سیر تکاملی روش گاز آزمایشگاهی.. 62
1-19-5- مقایسه نتایج و رابطه بین روش گاز آزمایشگاهی با روشهای دیگر. 64
1-19-6- شباهت،تفاوت،محاسن و معایب روش تولید گاز نسبت به سایر روشها 65
1-19-7- موارد کاربرد و استفاده از روش تولید گاز آزمایشگاهی.. 67
فصل دوم. 69
مواد و روشها 69
2-1- مکان و زمان انجام آزمایش.... 70
2-2- نحوه نگهداری و طول مدت سازگاری گوسفندان. 70
2-3- نحوه تهیه مواد آزمایشی و روش نمونه برداری.. 70
2-4-تیمارهای آزمایشی.. 71
2-5- مدل آماری طرح آزمایشی.. 71
2-6- انتخاب دام. 72
2-7- مشخصات جغرافیای و اقلیمی دشت مغان. 72
2-8- نحوه انجام کیسهگذاری در گوسفندان. 73
2-9- نحوه محاسبه مقدار ناپدید شدن ماده خشک در روش کیسههای نایلونی.. 74
2-10- نحوه محاسبه مقدار پروتیین خام ناپدید شده 74
2-11- تجزیه پذیری ماده آلی.. 75
2-12- نحوه محاسبه فرآسنجههای تجزیهپذیری با استفاده از روش کیسههای نایلونی.. 75
2-13- اندازهگیری تولید گاز در شرایط آزمایشگاهی.. 76
2-14- برآورد مقدار انرژی قابل متابولیسم با استفاده از روش کیسههای نایلونی و روش تولید گاز آزمایشگاهی.. 77
2-15- برآورد قابلیت هضم ماده آلی با استفاده از تولید گاز آزمایشگاهی.. 78
2-16- برآورد قابلیت هضم ماده خشک با استفاده از فرآسنجههای تولید گاز. 78
فصل سوم. 80
نتایج و بحث... 81
3-1- تجزیه شیمیایی.. 81
3-2- تجزیهپذیری.. 82
3-2-1- تجزیهپذیری ماده خشک.... 83
3-2-2- تجزیه پذیری ماده آلی.. 91
3-2-3-تجزیه پذیری پروتیین خام. 98
3-3- برآورد انرژی قابل متابولیسم با استفاده از روش کیسههای نایلونی.. 105
3-4 - تولید گاز آزمایشگاهی.. 106
3-5 – برآورد انرژی قابل متابولیسم، قابلیت هضم ماده خشک و فابلیت هضم ماده آلی.. 106
3-6- رابطه بین برآورد انرژی قابل متابولیسم از طریق روشهای کیسههای نایلونی و تولید گاز آزمایشگاهی.. 113
نتیجهگیری و پیشنهادها 116
پیوستها 114
فهرست منابع.. 125
چکیده انگلیسی.. 139
منبع:
بصیری، ش. 1386. عملآوری و غنیسازی ماندههای فیبری در تغذیه دام. انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر.
بی نام. 1371. نقش و اهمیت غنی سازی کاه و محصولات فرعی کشاورزی در تغذیه دام. تغذیه دام و طیور 1، شماره 25:2-24.
پایا، ح. 1386. تعیین گوارش پذیری و تجزیه پذیری مواد خوراکی به روشهای in vivo، in situ و in vitro پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشکده کشاورزی. دانشگاه تبریز.
پورداد، س. 1377. آشنایی با گیاه منداب و زراعت آن. انتشارات مرکز تحقیقات کشاورزی کرمانشاه. ص. 4-1.
تقیزاده، ا. و پ. فرهومند، 1386. تغذیه علمی گاو شیری. انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه، ص. 27-2.
تیموری، ا. ا.، ص. کریمزاده و ح. میرزایی. 1386. تغذیه کاربردی گاوهای شیری. نشر آوای مسیح. ص.250-241.
خسرویفر، ا. 1387. تعیین انرژی قابل متابولیسم و روند تجزیهپذیری کیک زیتون با استفاده از روش کیسههای نایلونی و تولید گاز آزمایشگاهی. پایاننامه کارشناسی ارشد علوم دامی. دانشکده کشاورزی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر.
ستاری شیراز، م. 1383. گزارش نهایی طرح شناسایی و انتخاب هدفمند مکانهای مطالعاتی در خاکهای تحت کشت، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل (مغان).
شیرانیراد، ا. و ع. دهشیری. 1381. راهنمای منداب (کاشت، داشت و برداشت)، انتشارات آموزش کشاورزی کرج. ص. 13-1.
صدیقی، ه. 1387. تعیین انرژی قابل متابولیسم و روند تجزیهپذیری ضایعات کارخانههای ماکارونی با استفاده از روش تولید گاز و کیسههای نایلونی در گوسفند. پایاننامه کارشناسی ارشد. دانشکده کشاورزی. دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر.
صوفی، س. و ح. جانمحمدی. 1379. تغذیه دام (ترجمه). انتشارات پریور. ص. 44-437.
صیادی، ع. ج. و ب. نویدشاد. 1380. احتیاجات انرژی و پروتیین در نشخوارکنندگان. انتشارات حقشناس.
عزیزی، م. و ا. سلطانی. 1380. منداب، فیزیولوژی، زراعت، بهنژادی، تکنولوژی زیستی (ترجمه). انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد. ص. 155.
محبی، م. 1384. بیماریهای متابولیک گاوهای شیری- سببها، پیامدها و پیشگیری. مرکز انتشارات دانشگاه شیراز. ص. 139-94.
منافی راثی، ح.، ی. روزبهان و ح. نوروزیان. 1379. تعیین ارزش غذایی برخی از خوراکهای دام استان گیلان با استفاده از دو روش آزمایشگاهی و کیسههای نایلونی. علوم کشاورزی مدرس. شماره 3. ص. 21-11.
قربان نژاد ، ع. 1388. تعیین ترکیب شیمیایی و ارزش غذایی کاه گندم عملآوری شده با استفاده از تکنیک کیسههای نایلونی. پایان نامه کارشناسی ارشد علوم دامی. دانشکاه آزاد اسلامی واحد شبستر.
منصوری، ه. 1373. نقش منداب در تغذیه دام و طیور. مجله پژوهش و سازندگی. شماره 23. ص. 53-48.
منصوری، ه.، ع. نیکخواه، م. رضاییان، م. مرادی و س. ا. میرهادی. 1382. تعیین میزان تجزیهپذیری علوفه با استفاده از فن تولید گاز و کیسههای نایلونی. مجله علوم کشاورزی ایران. ج 34 (2): 507-496.
مهرداد، ن.، م. علیخانی و غ. ر. قربانی. 1383. تأثیر چین و مرحله رشد بر ترکیب شیمیایی و تجزیهپذیری یونجه. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی. سال هشتم. 2: 159-167.
ناصر امینی، پ. 1388. تعیین ارزش غذایی کاه منداب با استفاده از تکنیک کیسه های نایلونی و تولید گاز آزمایشگاهی. پایان نامه کارشناسی ارشد علوم دامی. دانشکاه آزاد اسلامی واحد شبستر.
نیکخواه، ع. و ع. محرری. 1375. تغذیه پروتیین در نشخوارکنندگان (ترجمه). موسسه انتشارات و چاپ دانشگاه تهران.
نیکخواه، ع. و ح. امانلو. 1381. مواد مغذی مورد نیاز گاوهای شیری (ترجمه). انتشارات دانشگاه زنجان. ص. 143-53.
نیکخواه، ع و ح، امانلو 1374. اصول تغذیه و خوراک دادن دام. انتشارات جهاد دانشگاهی زنجان. (ترجمه).
Abas, I., H. Ozpinar, H. Can Kutay, and R. Kaharaman. 2003. Determination of the metabolizable energy (ME) and net energy lactation (NEL) contents of some feeds in the marmara region by in vitro gas technique. Turk. J. Vet. Anim. Sci. 29:751-757.
Adapa, P., L. Tabil, and G. Schoenau. 2009. Compaction characteristics of barley, canola, oat and wheat straw. Elsevier. Canada. 335-344.
Adesogan, A. T. 2000. What are feeds worth? A critical evaluation of selected nutritive value methods. Proceedings 13th Annual Florida Ruminant Nutrition Symposium, pp 33-47.
Agbagla-Dohnani, A., P. Noziere, G. Clement, and M. Doreau. 2001. In sacco degradability chemical and morphological composition of 15 varieties of European rice straw. Anim. Feed Sci. Technol. 94: 15-27.
AOAC. 1990. Official Method of Analysis. (15th Edn.), Washington DC, USA: Association of Official Analytical Chemists, p: 66-88.
Bailey, C. C. 1962. Rates of digestion of swallowed and unswallowed dried grass in the rumen. Can. J. Anim. Sci. 42: 49-54.
Balch, C. C., and V. W. Johnson. 1950. Factors affecting the utilization of food by dairy cows 2 factors influencing the rate of breakdown of cellulose (cotton threat) in the rumen of the cow. Brt. J. Nut. 4: 389-394.
Bhargava, P. K., and E. R. Ørskov. 1987. Manual for the use of nylon bag technique in the evaluation of feed stuff. The Rowett Ress. Ins. Bucksburn, Aberdeen. Scotland.
Blummel M., H. Steingass and K. Becker. 1997. The relationship between in vitro gas production, in vitro microbial biomass yield and 15N incorporation and its implication for the prediction of voluntary feed intake of roughages. Brt. J. Nut. 77: 911-921.
Blummel, J. M. W., and E. Ørskov. 1993. Composition of in vitro gas production and nylon bag degradability of roughages in predicting food intake in cattle. Anim. Sci. Technol. 40: 109-119.
Blummel, M., and K. Becker. 1997. The degradability characteristics of fifty-four roughages and roughage neutral detergent fibers as described by in vitro gas production and their relationship to voluntary feed intake. Br. J. Nutr., 77: 757-768.
Broderic, A., R. Wallace, E. R. Orskov and L. Hansen. 1988. Comparison of estimates of ruminal protein degradation by in vitro and in situ methods. J. Anim. Sci. 1736-1745.
Chabaca, R., S. Triki, A. Larwence, M. Paynot and J. L. Tisserand. 2002. Effect of ammonia treatment condation of wheat straw on organic matterdegradation measured in situ and by the gas test method. Anim. Res. 51: 217-225.
Chaudhry, A. S. 1998. Chemical and biological procedures to upgrade straw for ruminants. Nut. Ah, & Reviews (B) 68:319-331.
Chesson, A., A. H. Gordon, and J. A. Lower. 1983. Substituent gropes linked by alkali labile bonds to arabinose and xylose residues of legume grass and cereal straw cell walls their fate during digestion by rumen microorganism. J. Sci. Agr. 35: 1330-1340.
Damiran, D., D. Delcurto, W. Bohnert, and G. D. plusipher. 2002. Comparison of techniques and grinding size to estimate digestibinity of forage base rumen diets Proceeding. Westem section, Ame. Soc. Anim. sci. 10: 57-60.
DePeters, E. J., G. Getachew, and J. G. Fadel. 2003. In vitro rumen gas production as a method to compare fermentation characteristics of steam flaked corn. Anim. Sci. Technol. 105: 109-122.
Dewhurst, R. J., R. T. Evans, N. D. Scollan, J. M. Moorby, R. J. Merry, and R. J. Wilkins. 2003. Comparison of grass and legume silages for milk Production responses with different levels of concentrate. J. Dairy. Sci. 86: 2598-2611.
Dias-da-silva, A. A., A. Mascarenhas-Ferreira, and C. V. M. Guedes. 1988. effects of, moisture level, and treatment and soya bean addition on the nutritive value of urea treatment maize Stover. Anim. Sci. Technol. 19: 67-77.
D'Mello, J. P. F. 2000. Farm animal metabolism and nutrition. CABI Publishing.
Erdman, R. A. 1998. Dietary buffering requirements if the lactating dairy cow: A review. J. Dairy Sci. 71: 3246-3266.
Fedorak, P. M., and S. E. Herudey. 1983. A simple apparent for measuring gas production by methanogenic culture in serum bottles. Environ. Technol. 4: 425-432.
Frutos, P., G. Hervas, G. Ramos, F. J. Giraldes, and A. R. Montecon. 2002. Condensed tannin content of several shrub species from a mountain area in northern spain and its relationship to various indicators of nutritive value. Anim. Sci. Technol. 95: 215-226.
Galyean, M. L., and F. N. Owans. 1998. Fermentation, digestion and passage in ruminants fed roughage and concentrate diets. In: Proc. of the Southwest Nutrition and Management Conference, Univ. of Arizona, Tucson. 78-97.
Gasmi-Boubaker, A., C. Kayouli, and A. Buldgen. 2005. In vitro gas production and its relationship to in situ disappearance and chemical composition of some Mediterranean browse species. Anim. Sci. Technol. 123: 303-311.
Getachew, G., E. J. De-Peters, and P. H. Robinson. 2004. In vitro gas production provides effective method for assessing ruminant feeds. Cali. Agri. 58: 54-58.
Getachew, G., G. M. Crovetto, M. fondevila, U. Krishna moorthy, B. Singh, M. Spanghero, H. Steingass, P. H. Robinson, and M. M. Kailas. 2002. Laboratory variation of 24 h in vitro gas production and estimated metabolizable energy values of ruminant feeds. Anim. Sci. Technol. 102: 169-180.
Getachew, G., H. P. S. Makkar, and K. Becker. 2000. Effect of polyethylene glycol on in vitro degradability and microbial protein synthesis from tannin-rich browse and herbaceous legumes. Brt. J. Nutr. 84: 73-83.
Getachew, G., H. P. S. Makkar, and K. Becker. 2000. Tannins in tropical browses: Effects on in vitro microbial fermentation and microbial protein synthesis in media containing different amounts of nitrogen. J. Agric. Chem. 48: 3581-3588.
Getachew, G., M. Blummel, H. P. S. Makkar, and K. Becher. 1998. In Vitro gas measuring technique for assessment of nutritional quality of feeds: A review. Anim. Sci. Technol. 72: 261-281.
Getachew, G., P. H. Robinson, E. J. De Peters, and S. J. Taylor. 2004. Relationships between chemical composition, dry matter degradation and in vitro gas production of several ruminants feed. Anim. Sci. Technol. 115: 227-246.
Giger-Reverdin, S., P. Morand-Fehr, and D. Sauvant. 2003. How to evaluate the degradation of feedstuffs for ruminants? Comparison of the gas-test and in situ methods from a literature review. Opt. Med. Seri. 67: 321-326.
Givens, D. I. 1994. Assessment of forage quality with particular reference to protein. Proceedings of the conference on Metabolisable protein and forage evaluation. Society of Chemical Industry, London.
Hadjipanayiotou, M. 1994. Laboratory evaluation of ensiled crude olive cake to lactating chois ewes, Damascus goats and Friesian cows. Livest. Prod. Sci. 59: 61-66.
Heady, H. F., and R. D. child. 1994. Rangeland ecology and management wesriew press, Inc. P: 39-59.
Hobson, P.N., and C.S. Stewart. 1997. The rumen microbial ecosystem. Published by Blackie Academic and Professional, LONDON.
Hristov, A. N., and K. Ropp. 2003. Effect of dietary carbohydrate composition and availability on utilization of ruminal ammonia nitrogen for milk protein synthesis in dairy cow. J. Dairy Sci. 86: 2416-2427.
Huntington, J. A., and D. I. Givens. 1995. The in situ technique for studying the rumen degradation of feeds: A review of the procedure. Nut. 65: 65-9 3.
Jerry, L., and H. Dcarlton. 1995. Comparative nutritive value of range forage. Range managent principle and practice. 6:724.
Jordan, R. 1990. Stategies for Feedhng the Ewe Flock. Characteristics of feedstuffs for Sheep. Commuication and Educaion Technology Service, University of Minnesota Extension Service.
Joy, M., J. D. andueza, and F. Nunos, 1992. Influencia de la dosis de urea humedad el treatamiento con urea ceanote demaze. ITEA. 16:33-35.
Kamalak, A. 2004. Prediction of dry matter intake and dry matter digestibilities of some forages using the gas production technique in sheep. Turk. J. Vet. Anim. Sci. 517-523.
Kamalak, A., O. Canbolat, Y. Gurbuz, and O. Ozay. 2005. Comparison of in vitro gas production technique With in situ nylon bag technique to estimate dry matter degradation. Czech. J. Anim. Sci. 50: 60-67.
Kamra, D. N. 2005. Rumen microbial ecosystem. Cur. Sci. 89: 124-135.
Kaya, I., S. Yildiz, and A. Oncuer. 2004. Nutritive value of pastures in kars district II. Degredation kinetics in the rumen with respect to stage of maturity. Turk. J. Vet. Anim. Sci. 28: 281-287.
Kennedy, P. M., R. J. Christopherson, and L. P. Millingan. 1976. The effect of cold exposure of sheep on digestion, rumen turnover and efficiency of microbial synthesis. Brt. Nut. 36: 231-242.
Khazaal, K., M. T Denthino, J. M. Ribriro, and E. R. Ørskov. 1993. A comparison of gas production during incubation with rumen contents in vitro and nylon bag degradation as predictos of apparent digestibility in vivo and the voluntary in take of hays. Anim. Prod.. 57: 105-112.
Khazaal, K., M. T. Denthino, J. M. Ribrio and E. R. Ørskov. 1993. A comparison of gas production during incubation with rumen contents in vitro and nylon bag degradation as predictors of apparent digestibility in vivo and the voluntary intake of hays. Animal Production, 57: 105-112.
khazaal. K., M. T. dentthino, J. M. Ribriro, and E. R. Ørskov. Acomparison of gas production during incubation with rumen contents in vitro and nylon bag degradation as predictors if apparent digestibility intake of hays. 57:105-112.
Kibon, A., and E. R. Ørskov. 1993. The use of degradation characteristics of browse plants to predict intake and digestibility by goats. Anim prod. 57:247-251.
Kitessa, S., P. C. Flinn, and G. G. Irish. 1999. Comparison of methods used to predict the in vivo digestibility of feed in ruminants. Special issue: Premium grains for livestock. Australian J. Agric. Res. 50: 825-841.
Krishnamoorthy, U., H. Soller, H. Steingass, and K. h. Menk. 1995. Energy and protein evaluation of tropical feedstuffs for whole tract and ruminal digestion by chemical analysis and rumen inoculums studies in vitro. Anim. Sci. Tecnol. 52: 177-188.
Krishnamorthy. U., H. Soller, H. Steingass, and K. H. Menke. 1991. A comparative study on rumen fermentation of energy supplements in vitro. J. Anim. Physio. Animal nutrition. 65:28-35.
Kristina, H. 2004. Comparison of the rumen passage rates of different forages using rate-earth markers. Institutionen for husdjurens utfodring och vard, Swedish University of Agricultural Sciences, Department of Animal Nutrition and Management.
Kundu, S. S., and V. D. Mudgal. 1985. Chemical changes and degradability of chemically treated wheat straw. Ind. J. Anim. Nut. 2: 157-161.
Lanzas, C., D. G. Fox, and A. N . Pell. 2006. Digestion kinetics of dried cereal grain. Anim. Sci. Technol. 48: 316– 729.
Makkar, H. P. S. 2003. Effects and fate of tannins in ruminant animals, adaptation to tannins, and strategies to over come detrimental effects of feeding tannin-rich feeds. Small Rum. Res. 49: 241-256.
Makkar, H. P. S. 2003. Recent advances in the in vitro gas method for evaluation of nutritional quality of feed resources. Animal production and health section, Joint FAO/IAEA Division, International Atomic Energy Agency, Vienna, Austria.
Mann, M. E., R. D. H. Cohen, M. E. Smart, and H. H. Nicholson. 1988. The feeding value of ammoniated flax straw and wheat chaff for beef cattle. Anim. Feed Sci. Technol. 21: 57-66.
Marshall, D. and L. D. Stter. 1984. Evaluation of nitrogen solubility and the dacron bag technique as methods for estimating protein degradation in the rumen. J. Anim. Sci. 58: 714-724.
Marshall, D., A. stern, and S. Calsamiglia. 1997. Alternative techniques for measuring nutrient digestion in ruminants. J. Anim. Sci. 75: 2256-2276.
Martin Garcia, A. I., A. Moumen, D. R. Yanez Ruiz, and E. Molina Alcaide. 2003. Chemical composition and nutrient availability for goat and sheep of tow-stage olive leaves. Anim. Sci. Technol. 107: 61-74.
McAllister, T. A., H. D. Bae, G. A. Jones, and K. J. Cheng. 1994. Microbial attachment and feed digestion in the rumen. J. Anim. Sci. 1994. 72: 3004-301.
Mehrez, A. Z. and E. R. Ørskov. 1977. A study of the artificial fiber bag technique for determining the digestibility of feeds in the rumen. J. Agric. Sci. 88: 645-650.
Menk, K. H., L. Raab, A. Salewski, H. Steingass, D. Fritz, and W. Scheider. 1979. The estimation of digestibility and metabolisable energy content of ruminant feedstuffs from the gas production when they incubated with rumen Liquor in vitro. J. Agric. sci. 93: 217-222.
Menke, K. H., and H. Steingass, 1988. Estimation of the energetic feed value obtained from chemical analysis and gas production using rumen fluid. Anim. Res. Dev. 28: 7-55.
Michell, P. J. 1974. Gross energy Levels in regrowths of six pastur species, and relations with digestibility and chemical composition. Aust. J. exp. Agri. Anim. 14: 33-37.
Min, B. R., T. N. Barry, G. T. Attwood, and W. C. McNabb. 2003. The effect of condensed tannins on the nutrition and health of ruminants fed fresh temperate forages: a review. Anim. Sci. Technol. 106: 3-19.
Munoz, F., M. Joy, R. Facci, and X. Alibes. 1991. Treatment of lingo-celloulosic residues with urea. Influence of dosage, moisture, temperature and addition of ureases. Ann. Zootech. 40: 215-225.
Nocek, J. E., W. P. Kautz, J. A. Z. Leedle, and E. Block. 2003. Direct-fed microbial supplementation on the performance of dairy cattle during the transition period. J. Dairy. Sci. 86: 331-335.
Odenyo, A. A., and P. O. Osuji. 1998. Tannin-tolerant ruminal bacteria from East African ruminants. Can. J. Microbiol. 44: 905-909.
Ørskov, E. R., and I. MC-Donald. 1979. The estimation of protein degradability in the rumen from incubation measurement weight according to rate of passage. J. Agric. Sci. 92: 499-503.
Ørskov, E. R. 1993. Appropriate roughage evaluation systems and its relevance to upgrading, and supplementation and evaluation of ruminal potential. In: Increasing livestock production through utilization of local resourcas. Proceeding of the International Conference on Increasing Livestock Production Through Utilization of Local resources. pp. 18-22.
Ørskov, E. R. 2000. The in situ technique for the stimation of forage degradability. In: D. I. Givens, E. Owen, R. F. E. Axford, and H. M. Omed (Editors), Forage Evaluation in ruminant nutrition. CABI Publishing, Wallingford, UK, p. 175-188.
Osuji, P. O., I. V. Nsahlai, and H. Khalili. 1993. Feed evaluation. ILCA Manual 5. ILCA( International Livestock Centre for Africa), Addis Ababa, Ethiopia. 40 pp.
Pell, A.N., and P. Schofeld. 1993. Computerized monitoring of gas production to measure forage digestion in vitro. J. Dairy. Sci. 76: 1063-1073.
Perchellet, E. M., H. U. Moutaseb, H. P. S. Makkar, and P. Perchellet. 1996. Ability of tannins extracted from various tree leaves to inhibit the biomarkers of tumor promotion in mouse skin in vivo. Int. J. Oncol. 9:801-809.
Prasad, C., S. wood, and K. T. Sampath. 1994. Use of in vitro gas production to evaluate rumen fermentation of untreated and urea treated finger millet straw (Eleusine coracana) supplemented with different level of concentrate. J. sci. Agric. 65:457-464.
Rodriguez, H. 1968. The in vivo bag technique in digestibility studies Revista Cubana de Ciencia Agricola (English edition). 2: 77-81.
Rymer, c., J. A. Huntington, and D. I. Givens. 1999. Effects of inoculum preparation method of inoculation and pre-soaking the substrate on gas production profile of high temperature dries grass. Anim. Sci. Technol. 78:199-213.
Saadullah, M. M. Hague, and F. Dolberg. 1981. Treatment of rice straw wit lime .trop-Anim. Prod. 6:2 Pp. 116-120.
Soffi, R. G. C., J. R. Fahey, and L. L. Berger. 1982. In situ, in vivo digestibility and nutrient intakes by sheep of allkalitreated soybeen stover. J. Anim Sci. 55: 5.
Sommart, K., D. S. Parker, P. Rowlinson, and M. Wanapat. 2000. Fermentation characteristics and microbial protein synthesis in an in vitro system using cassava, rice straw and dried ruzi grass as substrates. Asian-Aust. J. Anim. Sci. 13:1084-1093.
Sotohy, S. A., A. N. Sayed, and M. M. Ahmed. 1997. Effect of tannin rich plant (Acacia nilotica) on some nutritional and bacteriological parameters in goats. Deutsch-Tierarztl. Wochenschr. 104: 432-435.
Sundstol, F., E. Coxworth, and D. N. Mowat, 1984. Improving the nutritive value of straw and other low quality roughages by treatment with ammonia. World Anim. 26: 13-21.
Taghizadeh, A. 2004. Differentiation of energy supplement using in vitro fermentation rates generated with the nylon bag and gas production technique. Proceeding of The Canadian Society of Animal Science. p. 133.
Taghizadeh, A., M. Hatami, G.A. Moghadam, and A. M. Tahmasbi. 2006. Relationship between in vitro gas production and dry matter degradation of treated corn silage by urea and formaldehyde. J. Anim. Vet. Adv. 5: 1193-1196.
Tilley, J. M. A., and R. A. Terry. 1963. A two Stage technique for the in vitro digestion of forage crops. J. Br. Grassland soci. 18: 104-111.
Tuah, A. K., D. B. Okail, E. R. Orskov, D. Kyle, W. Shand, J. F. D. Greenhalgh, F. Y. Obese, and P. K . Karikari. 1996. In sacco dry matter degradability and in vitro gas production characteristics of some Ghanaian feeds. Liv. Res. Dev. J. 8: 23-33.
Valentin, S. F., P. E. V. Williams, J. M. Forbes, and D. Sauvant. 1999. Coparison of the in vitro gas production technique and the nylon bag degradability technique to measure short and long term processes of degradation. Anim. Nutr. PP. 81-99.
Van Soest, P. J., and V. C. Mason. 1991. The influence of the Maillard reaction upon the nutritive value of fibrous feeds. Anim. Sci. Technol. 32: 45-53.
Vanzant, E. S., R. C. Cochran, and E. C. Titgemeyer. 1988. Standardization of in situ techniques for ruminant feedstuff evaluation. J. Anim. Sci. 76: 2717-2729.
Verma, M.L., and M. G. Jackson. 1984. Straw etc. in practical ration for cattle and buffalos. In Straw and Other Fibrous By- products as Feed. Else. Ames. pp. 414-430.
Waghorn, G. C., and I. D. Shelton. 1997. Effect of condensed tannins in Lotus corniculatus on the nutritive value of pasture for sheep. J. Agric. Sci. 128: 365-370.
Zeb, A. 1998. Possibilities and limitations of feeding rapeseed meal to broiler chicks. Ph.D. Thesis. Georg august university. Gottingen.