پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه

تعداد صفحات: 140 فرمت فایل: word کد فایل: 4116
سال: مشخص نشده مقطع: مشخص نشده دسته بندی: مهندسی نساجی
قیمت قدیم:۳۵,۷۶۰ تومان
قیمت: ۲۹,۸۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه

    مقدمه

    پیشرفت تکنولوژی نساجی در چند سال گذشته به اندازه ای چشمگیر و تغییرات تکنیکی آن بقدری متنوع بوده است که می توان به جرات این علم را جز دومین تحول بزرگ صنعتی در زمینه تکنولوژی و ماشین سازی نساجی به حساب آورد.

    اولین تحول بزرگ صنعت نساجی در قرن نوزدهم با به کار افتادن چرخهای این صنعت توسط نیروی مکانیکی بود و به طور قطع دومین تحول بزرگ نساجی در قرن بیستم با ارائه روشهای جدید ریسندگی مانند تولید الیاف فیلامنت ها ریسندگی این اند و در بافندگی ، بافندگی جدید چند فازی تقسیم شد وازدیاد سریع جمعیت در قرن نوزدهم و بیستم موجب شد تا نیاز به افزایش تولید کارخانجات نساجی و در نتیجه افزایش تولید ماشین آلات نساجی بیشتر شود.

    ماشینهای بافندگی ماکو در دوره توسعه و تکمیل تا زمان بوجود آمدن ماشینهای بافندگی بدون ماکو تحولاتی در این ماشینها داده شده و یا مکانیزه شدن ماشینهای بافندگی ماکو  در این دوره امکان بافت پارچه های از جنس فیلامنت و پشم و مخلوط الیاف مختلف امکان پذیر شدو با پیشرفت صنعت کارخانجات با تلاش خود توانستند ماشینهای بدون ماکو را عرضه نمایند. در این ماشینها می توان انواع رنجهای پارچه را بافت و دیگر مشکلات ماشینهای با ماکو با ساختن این ماشینها از میان برداشته شده بود و بطور کلی این ماشینها ( ماشینهای بدون ماکو ) در کارخانجات عمومیت پیدا کرد.

    کلا امروزه می توان ماشینها را بر اساس روش پود گذاری طبقه بندی کرد و هر کدام از این ماشینها ی بافندگی برای مصارف خاصی استفاده می شوند.

     

    هدف از این پروژه توضیح خلاصه ای از انواع بافت سرژه از نظر تشکیل دهنه
    می باشد.

     

    فصل اول

    کلیات

    1-1- هدف

    هدف از انجام این پروژه بررسی بافت های معکوس سرژه از لحاظ تشکیل دهنه رو و زیر         می باشد که متناسب با این ارتفاع دهنه در نخ های تار کشش های مختلفی را ایجاد می کند که این اختلافات روی خواص پارچه های تولیدی ما تأثیر خواهد داشت و بافت هایی که بررسی خواهد شد شامل  و  و  و  و  و  و  و  و  و می باشد که در طی این پروژه خواصی مثل استحکام، نفوذپذیری هوا و رنگ پذیری و زیردست پارچه و غیره مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

     

    1-2- پیشینه تحقیق

    در بسیاری از کارخانجات متناسب با امکانات موجود از بافت های مختلف سرژه استفاده می نمایند، ما در این پروژه می خواهیم به نتیجه ای برسیم که مثلاً بین دو بافت سرژه  و  کدام یک از این دو طرح نسبت به هم برتری بیشتری دارند و تأثیری که روی خواص مختلف پارچه می گذارند چیست و ماشین های بافندگی مورد استفاده برای این بافت ها با کدام طرح بافت روان تر کار می کند.

     

     

    1-3- روش کار و تحقیق

    برای این پروژه ابتدا ده نوع پارچه با ماشین بافندگی روتی بافته می شود سپس  نمونه های بافته شده در آزمایشگاه کنترل کیفیت مورد آزمایشهای مختلف قرار خواهد گرفت نتایج این آزمایشات در فصول بعدی بررسی خواهد شد و سپس نمونه های کوچک دیگری از پارچه های بافته شده اند انتخاب می شود و این نمونه ها در آزمایشگاه رنگرزی توسط دستگاه آزمایشگاهی نمونه رنگ کشی HT رنگ شده از لحاظ رنگ پذیری روی پارچه ها بررسی می شود و برای اینکه بتوانیم نتایج دقیقی از میزان جذب این پارچه ها به دست آوریم پس آب این رنگ ها نیز جمع آوری شده و در آزمایشگاه تکمیل توسط دستگاه اسپکتروماتوگرافی از لحاظ میزان جذب رنگ در فصول بعدی بررسی می شود

     

    فصل‌دوم

    2-1- مکانیزم های تشکیل دهنده

    پارچه از بافت رفتن دو دسته نخ عمود برهم به نام تار و پود تشکیل می شود. نخ هایی که در طول پارچه قرار دارند «تار» و نخ هایی که در عرض پارچه قرار می گیرند «پود» نامیده می شوند. برای تولید پارچه می توان نخ هایی تار و پود را از جنس ها و رنگ های مختلف انتخاب کرد که در این صورت پارچه، طرح دار نامیده می شود. در بعضی موارد به جای یک دسته نخ پود، از چند دسته نخ استفاده می شود که آن را به هم متصل               می کند.

    بافت رفتن نخ تار و پود، در ماشین های بافندگی انجام می شود. نخ های دسته اول (تار) توسط مکانیزم تشکیل دهنده، دهنه را ایجاد می کند و نخ های دسته دوم (پود) در داخل دهنه و در لابلای نخ های تار قرار می گیرد در این بخش خواهیم دید که تشکیل دهنده توسط مکانیزم های مختلفی مانند تشکیل دهنه بادامکی ، مکانیزم تشکیل دهنده دابی و مکانیزم های تشکیل دهنه ژاکارد انجام می شود. بنابراین بافت رفتن نخ های پود در واحد سطح، بافت های مختلفی تشکیل می شود و نوع بافت رفتن نخ های تار و پود معمولاً پس از چند تار و پود در طول و عرض پارچه تکرار می شود. این تکرار بافت نخ های تار و پود را راپورت بافت می نامند تعداد نخ های تار و پودی که رایورت بافت را تشکیل می دهند. به ترتیب «راپورت تار» و «راپورت پود» نامیده می شوند. اگر بافت رفتن نخ های تار و پود به طریقی باشد که نخ های تار و پود یک در میان با یکدیگر بافت روند یک طرح تافته تشکیل می شود.

    قبل از بافت هر پارچه باید طرح بافت آن را مشخص کرد. این عمل معمولاً بر روی کاغذ نقشه شطرنجی انجام می شود. ستون های عمودی یک کاغذ نقشه معرف نخ های تار و ردیف های افقی آن معرف نخ های پود است. برای مشخص کردن طرح بافت بر روی کاغذ نقشه باید تعیین کرد که در چه محل هایی تار و پود با یکدیگر بافته می شود و در روی پارچه کدامیک از دو دسته نخ از رو یا زیر دسته یکدیگر عبور می کند. با توجه به اینکه گفته شد بافت رفتن نخ ها در یکدیگر بوسیله مکانیزم تشکیل دهنده مشخص می شود، منطقی تر به نظر می رسد که در روی کاغذ نقشه نقاطی را که تنها تار از روی نخ های پود عبور می کنند، مشخص می کنیم

    شکل 2-1-درگیری نخ های  تار و پود

    این عمل با پر کردن خانه های شطرنجی نقاط ذکر شده انجام می شود واضح است که خانه های خالی، معرف عبور نخ های تار از زیر نخ های پود است (شکل 2-1) با توجه به رابطه ای که بین مکانیزم های تشکیل دهنده و طرح های بافت وجود دارد بهتر دانسته شد که ابتدا طراحی بافندگی مطالعه و بررسی شود.

    2-2- طرح بافت

    به درگیری های نخهای تار و پود بافت گویند . با استفاده از نخهایی با جنس و نمرات مختلف و همچنین بافتهایی با تراکم تار و پود متفاوت می توان انواع متنوعی از پارچه ها را تولید نمود .

     

    2-3- انواع بافت ها

    پارچه ها از نظر نوع بافت به پنج دسته تقسیم می شوند که عبارتنداز :

    الف ) بافتهای اصلی

    ب ) بافتهای مشتق شده از بافتهای اصلی

    پ ) بافتهای ترکیب شده از بافتهای اصلی ( ترکیبی )

    ت ) بافتهای مرکب

    ث ) بافتهای ژاکارد ( بزرگ )

    که در نمودار ذیل انواع آنها آمده است . 

  • فهرست و منابع پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    دکتر هوشمند بهزادان- مهندس شاهپور وزیر دفتری دی، ماه 1379

                                                    [1] Kohlheas, I.T.B. weaving, 1981 (1), p69

    [2] D. G. Snwden, J. Text. Inst. 1950, 41, 237

    [3]H. Weinsdofer and A. lange, T. B. I , 1985 (2), p 118.

    [4]  O.ohlheas, I.T.B. weaving, 1981 (1), p69

    [5] H. Weinsdofer et al, Melliand Textilberrichte, 1991, 72, p 903.

    [6] M. Azarschab, Melliand Textile breichte, 1927.

    [7] F. Stein, Melliand Textilberchte, 1985, 66. p 786

    [8] O.ohlheas, T. P. I, 1982 (2), p124

    [9] Y. N. Mallah, MSC Thesis, Leeds University, 1965.

    [10] V. Chahal, and H Mohamed, Text Res. J, 1986, 65, 324

    [11] Fibers & Textiles Esstem Europe

    [12] Ching- Wen Loou. Ching- Wen Lin. Chen- Hawan Lie, Hsin- Chaun Chen, Yu- Ming Li, Jia- Horng Lin.

     

پروپوزال در مورد پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه, گزارش سمینار در مورد پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه, تز دکترا در مورد پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه, رساله در مورد پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه, پایان نامه در مورد پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه, تحقیق در مورد پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه, مقاله در مورد پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه, پروژه دانشجویی در مورد پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه, تحقیق دانشجویی در مورد پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه, مقاله دانشجویی در مورد پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه, پروژه دانشجویی درباره پایان نامه خلاصه ای از انواع بافت سرژه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت