فهرست و منابع پایان نامه خصوصیات چینی و سرامیک
فهرست:
پیشگفتار.......................................................................................................... 1
فرآورده های ویژه و سرامیکی تکنیکی ......................................................... 8
دیرگدازه ها ................................................................................................... 8
فرآورده های زمخت ..................................................................................... 11
فرآورده های ظریف ..................................................................................... 11
ظروف خانگی ................................................................................................ 12
کاشی ها ........................................................................................................ 37
سرامیک های بهداشتی .................................................................................. 42
عایق ها ومقره های الکتریکی ........................................................................ 45
تکامل صنعت سرامیک .................................................................................. 54
تکامل صنعت سرامیک در جهان ................................................................... 54
تکامل صنعت سرامیک در ایران ................................................................... 68
پیشگفتاراستاندارد چینی ............................................................................... 85
ظروف چینی غذا خوری – ویژگیها و روشهای آزمون ............................... 87
فرآورده های سرامیکی ................................................................................ 89
چینی .............................................................................................................. 91
انو اع چینی غذا خوری ................................................................................. 91
نمونه برداری ................................................................................................ 91
آزمون های فیزیکی ....................................................................................... 93
آزمون مقاومت در برابر تغییر ناگهانی دما .................................................. 98
آزمون قابلیت نور گذاری ............................................................................ 106
سختی .......................................................................................................... 109
آزمون های شیمیایی ................................................................................... 112
آزمون پایداری لعاب و دکور ظروف غذا خوری در برابر شستشو ........... 122
آزمون های چشمی و درجه مرغوبیت ........................................................ 124
تاثیروتوزیع اندازه ذرات بر خواص دوغاب سرامیک................................... 132
اطلاعات مربوط به اندازه ی ذرات ............................................................... 133
رئولوژی دوغابها.......................................................................................... 136
فاز جامد موجود در دوغابها......................................................................... 138
توزیع اندازه ی دانه رئولوژی دوغابها......................................................... 139
دوغابهای الومینا............................................................................................ 140
دوغاب های کوارتز....................................................................................... 142
دوغاب های بدنه سفید.................................................................................. 142
ساختمان فلوکول در دوغاب های ریخته گری تجاری.................................. 145
سرعت ریخته گری در ارتباط با اندازه سطح ذره........................................ 147
ویسکوزیته سوسپانسیون های دیسپرز........................................................ 149
ویسکوزیته دوغاب های تهیه شده از پودرهایا مخلوط های لکوئیدی.......... 152
رئولوژی سیستم های کوا گوله.................................................................... 153
خلاصه بحث.................................................................................................. 155
بررسی عیوب حاصله بر روی قطعات تولیدی پرس ................................... 161
تحقیق برروی بدنه های چینی با سیلیس بالا ............................................... 164
مواد خام ...................................................................................................... 165
مراحل آزمایش نمونه ها ............................................................................. 166
نتایج و بحث ................................................................................................. 168
انبساط حرارتی ............................................................................................ 169
جذب آب ودانسیته بدنه ها .......................................................................... 170
استحکام خمشی بدنه ها .............................................................................. 170
سفیدی و شفافیت بدنه ................................................................................. 172
مشاهده نمونه ها با استفاده از میکروسکوپ الکترونیکی ............................ 174
نتیجه گیری .................................................................................................. 175
منابع و مآخذ ............................................................................................... 176
ضمیمه ( آماروارقام مربوط به تولیدات چینی ) ........................................... 177
.
منبع:
شناخت وکاربرد سرامیکها (مهندس محمود سالاریه )
تکنولوژی سرامیکهای ظریف (اسون رحیمی – مهران متین )
صنعت سرامیک (مهندس سعید گرجستانی)
استاندارد 1164 مربوط ظروف چینی غذا خوری (اداره استاندارد)
چینی مقصود (مهندس علی آراسته)
مطالبی برگزیده از مقالات
آمار و ارقام مربوط به تولیدات چینی ( اداره صنایع و معادن )
.